טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בכל בוקר בערך שעה 8 שותה כוס גדול נס כפה עם חלב 3% ואחר כך בעוד שעה שעתים וחצי בערך אוכלת למשל מה יש דברים לבנה גבינה צהובה או סלאמה עם לחם ואחר כך אחרי 4או 5שעות אוכלת מה אני אהיה מבשלת ולא בשעה מיוחדת ובלילה אכולת גרענים לא כל יום """""" במשך היום אני אוכלת פעמים או 3 שוקלד תודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני בכל בוקר בערך שעה 8 שותה כוס גדול נס כפה עם חלב 3% ואחר כך בעוד שעה שעתים וחצי בערך אוכלת למשל מה יש דברים לבנה גבינה צהובה או סלאמה עם לחם ואחר כך אחרי 4או 5שעות אוכלת מה אני אהיה מבשלת ולא בשעה מיוחדת ובלילה אכולת גרענים לא כל יום """""" במשך היום אני אוכלת פעמים או 3 שוקלד תודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בטוח שאת רוצה לרדת 7 ק"ג ולא להפך? אפילו בדיאטת השמנה לא אוכלים 3 פעמים ביום שוקולד וכמעט כל ערב גרעינים כארוחה. חוץ מזה התזונה שלך ממש גרועה, אבל למזלך עם הנתונים שלך לא תהיה בעיה להוריד את המבוקש ואפילו מעבר, רק אם תאמצי אורח חיים בריא שכולל תזונה נכונה ופעילות גופנית יומית. הייתי ממליץ לך לגשת ליעוץ ללימוד הנושא והתאמת תפריט והקף פעילות. אבל אם את כבר כאן אתן לך דוגמה של תפריט כבסיס לגיוון: בוקר: דייסה מבושלת משלוש כפות סובין שיבולת שועל וכוס חלב 1% + פילפל אדום ביניים: פרי + יוגורט 1.5% צהריים: סלט גדול עם 2 כפיות שמן ולימון, עוף\בקר ללא שומן או דג טרי צלוי כ-200 גר לפני בישול ביניים: פרוסת לחם קל מלא עם ביצה קשה וחסה בנדיבות ערב: סלט גדול, קופסת סרדינים, פרי.
לפחות 6 ק"מ הליכה מהירה כל יום. עדכני אותנו.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד