טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני שוקלת 52 וגובה שלי 1.57 בת 14 . אני זקוקה לדיאטה של לרדת 3 קילו בחודש . כמה ארוחות לאכול ביום? הספורט שאני יעזר בו הוא אירובי , תרגילי שכיבה ... אני לא יודעת בדיוק איך לעשות דיאטה .. מה לאכול ? וכמה ? התחלתי לפני כמה ימים ואכלתי 3 - 4 ארוחות ביום וכימת אירובי כל יום .
אני חושבת שמה שאכלתי היום לא היה נכון .. בארוחת בוקר אכלתי קורנפלקס רגיל בבית הספר כריך עם קוטג' ועגבניות בצהריים כריך עם לחם קל אחיד עם תונה עם ביצים וירקות, תה-2סוכר, ואבקודו . ב6 בערב אכלתי המבורגר עם סלט, ומקרוני ופרוסת לחם ורוטב . כמה קלוריות אכלתי ? זו התחלה לא טובה?
תענו לי בבקשה על השאלות .. תודה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את בתהליך גדילה והעודף שלך אינו גדול. הדגש צריך להיות על פעילות גופנית יומית, לפחות שעה. התפריט שלך מכיל 1300 -1400 קק"ל אבל טעון שיפור:
בארוחת בוקר אכלתי קורנפלקס רגיל ===לא קורנפלקס. עדיפה דייסת (סובין) שיבולת שועל עם חלב. הוסיפי פילפל אדום. בבית הספר כריך עם קוטג' ועגבניות ===לחם מקמח מלא. קוטג' עד 5% בצהריים כריך עם לחם קל אחיד עם תונה עם ביצים וירקות, תה-2סוכר, ואבקודו . ===לחם מלא, בלי סוכר, רק חצי אבוקדו בינוני ב6 בערב אכלתי המבורגר עם סלט, ומקרוני ופרוסת לחם ורוטב . ====במקום חמבורגר סרדינים\עוף רזה צלוי או מבושל. במקום מקרוני ולחם - ירקות מבושלים ===לילה: פרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כמה קלוריות יש בקערת קורנפלקס? ==150. לא מומלץ, בעיקר בבוקר, כי מגביר את התיאבון. מוצר מתועש עם תוספת סוכר וכימיקליים. ומה כדי לאכול בערב? ==כתבתי לך בתשובה הקודמת
בקושי 550 קלוריות. לא זאת הדרך, והסברתי לך מספר פעמים (גם תחת כינויים אחרים) שזה לא בריא והתוצאה הסופית, אחרי שתשברי, תהיה השמנה וזה במקרה הטוב. השארי עם התפריט של אתמול אחרי תיקונים.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד