מעבר מדיאטה לדיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר מדיאטה לדיאטה
    מאיה
    03/05/2009

היי , ביצעתי את דיאטת חרמון ואכלתי ללא הגבלה ואני מעוניינת לבצע את הדיאטה של אולגה רז דיאטת הלחם שאלתי האם בין מעברי הדיאטה אני יעלה הכל בחזרה מפני שהדיאטה שונה לגמרי והוסבר לי שאם מפסיקים את דיאטת חרמון עולים כפול במשקל מה אני צריכה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר מדיאטה לדיאטה

הוספת תגובה

• הדיאטה הכי טובה

אהרון
    04/05/2009

היא זאת בה את מצליחה להוריד, להתמיד ולשמור בלי נזק לבריאות. אם הדיאטה הנוכחית מספקת את הסחורה, למה שתפסיקי? שתיהן דיאטות יחודיות (לא חסרה גם ביקורת), כל אחת מהן מתאימה ונותנת תוצאות טובות לחלק מהמעוניינים בהרזיה. להבדיל מדיאטת אולגה רז (את לא תאוכלי כריכי לחם כל החיים), הראשונה מתאימה לאנשים מסויימים גם כאורח חיים אחרי שינויים כאלה או אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מאיה

ד''ר רוני חרמון
    05/05/2009

כל דיאטה בסופו של דבר צריכה להיות מושלם עם תוכנית שמירה לאורך זמן ללא תוכנית שמירה עולים הכל בחזרה כך שמעבר מדיאטה לדיאטה יכול להעלות אותך זמנית במשקל. חשוב לבצע דיאטה ברצף ולאחר מכן לשמור על ההישג. אין דיאטה מוצלחת כמבצע חד פעמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו