נשארו לי עוד 20 לרדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשארו לי עוד 20 לרדת
    ירדתי 10 קילו
    15/08/2007

שלום שקלתי לפני חודשיים 110 עכשיו אני שוקל 100 נשארו לי רק עוד 20 קילו לרדת
    גובה 1.80
    משקל התחלתי 110
    משקל עכשיו 100
    משקל יעד:80-85
    בהצלחה לכולם
    מי שרוצה את התפריט שלי שיבקש זה קל בכלל לא הייתי רעב וגם אכלתי לפעמים גלידות
    ופיצה וקצת ממתקים אבל רק אחרי כל קילו שירדתי פינקתי את עצמי במשהו מתוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשארו לי עוד 20 לרדת

הוספת תגובה

• תביא לי את התפריט שלך

מרים
    15/08/2007

אתה זה שירדת 10 קילו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה התפריט

ירדתי 10 קילו
    15/08/2007

דבר ראשון להכניס לראש שזה לא דיאטה שזה שינוי אורח חיים לכל החיים
    דבר שני צריכים להיות רציניים ביותר ולא להישבר
    דבר 3 הכי חשוב לחפש בכל הבית ממתקים גלידות חטיפים לאסוף הכל ולזרוק לפח מיד
    דבר 4 גם חשוב לקחת בחשבון שאם רוצים לרדת 20-30 קילו בחודש אזתשכחו מיזה
    זה יקל לפחות חצי שנה אני הצלחתי רק 10 קילו בחודשיים מקווה שתוך חצי שנה אני יוריד 30 קילו ויגיע למשקל 80
    הנה התפריט אחורי שזורקים את כל המתוקים מהבית

בבוקר קפה+לחם קל +גבינה צהובה דל קלוריות או גבינה לבנה חצי אחוז
    מחכים כמה שמן אחרי הקפה עד שמרגישים רעבים אז מכינים סלט 4-8 מלפפונים+2 עגבניות+קופסא שלמה של טונה מיני(מוכרים 3 קופסאות טונה מיני בשמן ב10 שח )לשפוך את הטונה מיני עם כל השמן שיש בה לתוך הסלט ומקבלים סלט ענקי אוכלים הכל או עד ששבעים.
    אם עדיין רעבים להכין עוד סלט כזה
    אחר כל שותים כמה מים שרוצים או דייט קולה
    בצהריים מחממים במיקרו 2 בטוטות גדולות 6-8 דקות אוכלים את התפוח אדמה אפוי בלי שום תפלינים ומות לאכול סלט כמה שרוצים
    אחר כך שוב מים ודיאט קולה עד שרעבים שוב
    ומכינים שוב סלט+טונה מי קופסא +מלפפונים +עגבניות+צירס צהוב קצת ובלי תבלינים
    אם עדיין רעבים אז שוב להכין שלט כמו של הבוקר ולאכול כמה שרוצים
    ב7-8 בערב מותר לאכול יוגורט דל קלוריות או יוגורט מוקפא וקפה מי שאוהב

רק אחרי 2-3 ימים נכנסים לשירותים וראים ירידה של כמה גרמים
    אחרי שבוע כזה מובטח ירידה ראשונית של 2-4 קילו
    ממשיכים בתפריט הזה ומותר להוסיף חטיף אנרגיה כל יום או משאוהבים שלא משמין
    ממשיכים ככה וכל שבוע יורדים 1-2-3 קילו אחרי כל קילו שיורדים מותר לאכול גלידה טילון או משולש פיצה זה הבונות של אחרי כל קילו שיורדים
    מותר לפעמים פעם ב3-4 ימים לקבל איזה התקפה של רעב ולאכול מה שבא לכם אבל בלי ממתקים (זה קרה לי כמה פעמים) בתוך חודש ירדתי 10 קילו
    והכי הכי הכי הכי חשוב ביותר אף רגע אחד בדיאטה הזאתי אסור בשום פנים ואפן להיות רעבים
    מי שמרגיש רעב אז שיכין סלט 6 מלפפונים +עגבניה+טונה+תירס או משהו אחר שהוא אוהב ולאכול עד שמתפוצייצים
    אסור להרגיש רעבים
    ואני כל יום נשקלתי במשקל אסור להתעצבן שלא רואים ירידה אבל נשקלתי כדי לראות שלא עליתי
    צריכים הרבה סבלנות קחו בחשבון שיורדים בערך בין קילו ל3 קילו בשבוע זה 10 קילו בחודשיים
    זהו מי שיש לו שאלות שישאל
    ואני לא עובד אני כל היום בבית וגם לא עושה שום ספורט והצלחתי לרדת 10 קילו בדיאטה הזואתי
    בהצלחה לכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תפריט

ירדתי 10 קילו
    15/08/2007

כמובן שאכלתי גם עוף ודגים של שבת וסלט מבושל ומרקים וכל יום 2 פירות אפרסק או פתוח או מילון או אבטיח אבל הכל בלי לחם ובלי ממתקים ובלי משקאות מוגזים ומתוקים רק דיאט קטלה וקפה ושתיתי 3 בקבוקי מים כל יום ובלילה אם רעבים מכינים סלט ענקי ושתים בקבוק שלם של מים
    בשבוע הראשון יצא לי צואה של דם ואפילו יצא לי שתן אבל זה רק הוכחה שזה ניקוי הגוך מכל הבצקים שאכלתי במשך 4 שנים שעליתי ממשקל 70 ל100
    ושוב פעם הכי חשוב לא להיות רעבים אפילו לא לדקה בדיאטה הזאת עם רעבים לאכול 10 מלפפונים רצוף וגזר וגמבות
    בהצלחה לי ולכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדיאטה שלך...

ms :)
    15/08/2007

חחח עם דיאטה כזאת צריך לפשוט את הרגל אתה לא חושב ש-8 מלפפונים בסלט זה קצת הרבה? וטונה כל היום..כמה שטונה טעימה ויש בה דברים שהגוף צריך אסור להפריז באכילה שלה כל דבר במידה אסור להתרכז במרכיבים מסויימים של מזון בדיאטה צריך להיות מגוון וטונה גם מכילה כספית שזה לא בריא לגוף, וגם יותר מידי סלט ביום זה גם לא נכון לגוף, בדיאטה שלך אין פחמימות כמעט אין דגנים מה שמאוד בריא ומכיל כמות נדיבה של סיבים תזונתיים שזה אחד הדברים הבריאים והתורמים ביותר לדיאטה ולירידה במשקל ולהרגשה של שובע לא פלא שהייתי כל הזמן רעב והייתי צריך לאכול הרבה מאוד ארוחות במשך היום. גם יותר מידי ארוחות ביום זה לא טוב, ולהתפוצץ מאוכל אפילו שאתה אוכל רק סלט זה לא טוב כי ככה גם הקיבה שלך מתרחבת..והחוכמה היא לצמצם את הקיבה וכך אתה יורד גם במשקל, סלט עם קופסא שלמה של טונה ו6 מלפפונים זה קצת בוא נגיד הרבה...
    ומה עם מוצרי חלב למינהם שמאוד בריאים גם את זה אין לך בדיאטה
    ...כל הכבוד לך שירדת 10 קילו זה באמת הישג אבל זו דיאטה לא בריאה לפי דעתי וכדאי שתתיעץ עם דיאטיקנית או רופא..במיוחד שיצא לך דם בצואה שזה בכלל לא קשור לנקיון הגוף אלא לטחורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המטרה מקדשת תאמצעים

סודה
    16/08/2007

גם אני לא רעב בדיאטה הזותי וגם אני יורד במשקל
    שאני ישקול 80 אני פסיק לאכול טונה
    חחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמממ..

ms :)
    16/08/2007

חח נכון אבל אתה בעצמך אמרת אפילו לפני שהתחלת לכתוב את הדיאטה שלך שזה אורח חיים וגיאטה כזאת כמו שלך זה לא אורח חיים זה נמאס מהר כל הטונה כל הזמן בגלל זה צריך לאכול הכל במידה לפי דעתי יש דיאטות יותר ברריאות מזאת שלך וכדאי לך לנסות לגוון באוכל שלך הגוך אוהב גיוונים ואפילו אני חושבת שזה ישפיע על קצב הירידה אפילו תרד יותר מהר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדתי מ111 קילו כבר 13-14 קילו ירד

עוד 17 לרדת
    24/08/2007

הורדתי מ111 קילו כבר 13-14 קילו ירדו איזה כיף לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד 17 קילו לרדת ואני 80 קילו 1.80

עוד 17 לרדת
    24/08/2007

עוד 17 קילו לרדת ואני 80 קילו 1.80
    התחלתי בשינוי הרגלי אכילה ב1/6 שקלתי 111 היום אני שוקל 97
    בהצלחה לכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה תפריט ?

מיטל
    02/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזה שירד 10 קילו

נוי
    03/12/2009

רק תציין שאתה גבר , גברים מרזים יותר מהר מנשים.
    ידיד שלי אכל כל היום שטויות לא שינה תתפריט היומי שלו והיה במכון כושר וירד 7 קילו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו