טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 22 154 שוקלת 48.5,אני משתדלת לאכול בסביבות ה1200-1300 קלוריות ליום (המטרה היא לרדת 3 קילו בערך) אני רוצה לדעת מהי הכמות הממולצת של פחמימות וחלבונים, ואיך אני אמורה לדעת לחשב את זה באוכל, אני אוכלת ככה: זה בערך כי לא תמיד יוצא לי להצמד לתפריט.האם אני יכולה לרזות עם תפריט כזה? והאם אני אוכלת הרבה פחמימות? או חלבונים? כמה עליי לאכול? בוקר: 2 פרוסות לחם עם קוטז 3%(3 כפות בערך) 2 גמבות אדומות ומלפפון+נס קפה מעט חלב 1%
ביניים: פרי או 2+מעדן 0% (עד 60 קל') נס קפה מעט חלב 1%
צהריים : חזה עוף/הודו/ דג בתנור עם המון המון ירקות בתנור (כרובית ,בורוקולי, בצל,שום, שעועית ירוקה, גמבה,חציל) וסלט ירקות+2 פתית שיפון ללא סוכר+כף טחינה
לפעמים בצהריים: סלט גדול מ5-6 מנות ירק+חצי טונה במים, פטריות (שימורים) אני שוטפת אותם, ו2 פרוסות לחם קל וקוטז.
*זה משתנה לפי החשק נס קפה מעט חלב 1%
בינים פרי או2
ערב: 2 פרוסות לחם קל קוטז וסלט ירקות ענקק
לילה: מעדן +פרי (חצי מלון נחשב פרי אחד?) נס קפה מעט חלב 1%
ובין לבין מנשנשת ירקות חתוכים עם לימון (קולורבי, גמבה, מלפפון)
תודהה רבהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גם לרזות ככה? אני רוצה לדעת כמה קלוריות אני צריכה לאכול?, מה הגבול כדי לא להשמין בימים שאיני עושה פעילות גופנית? אני צריכה להוריד מהתפריט?, לפעמים אני גם מוסיפה מעדן עם גרנולה או כל מיני פריכיות דבש למינהן, שזה יוצא יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בתפריט אחרי התיקונים יש כ 1200 קק"ל ויחד עם פ"ג ירזה אותך אבל לא מהר בגלל המשקל הנמוך שלך. העיקר לאכול בריא ולהתמיד. בימים ללא פ"ג לא צריך לאכול הרבה פחות, למשל חצי מכמות הלחם. במקום מעדן עם גרנולה או כל מיני פריכיות דבש הכיני לעצמך גביע לבן טבעי 1.5% עם חתיכות תמרים.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד