רכשתי מרוב יאוש דיאטה של מעבדות רוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רכשתי מרוב יאוש דיאטה של מעבדות רוק
    מירי חסון
    09/05/2009

וזה גורם לי לפריחה ואין לך עם מי לדבר ולהתיעץ ואחרי ר כפיות הפסקתי בשתית האבקההזו כי גם אין לך מענה אחרי שרכשת הלא מכירים אותך וזה לא מוכר בקופות ואני לא יודעת איך נותנים לרמאי כזה להפיץ דיאטה כזו שמאושרת כביכול וטובה ואני היום חוששת לבריאותי ואין עם מי לדבר אך זה לא יגמר כך אני יוריד אותו מהאינטרנט חוצפה גניבה וגזילה ליפול כמוניברשת שלהם מרוב יאושץ אנא פרסמו זאת שלא ירכשו ויפלו כמוני ברשת של הם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא נורא, שילמת שכר לימוד

אהרון
    09/05/2009

עכשיו אחרי שלמדת על כיסך לפני שהגעת לבשרך (בריאותך) שאין פתרונות קסם, התחילי דיאטה שפויה ובריאה בלווי פעילות גופנית אפקטיבית.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה

מירי חסון
    09/05/2009

פגעתי בבריאותי וחטפתי פריחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב שזה קרה בהתחלה

אהרון
    09/05/2009

ומנע ממך להמשיך ולגרום נזק גדול יותר. לדעתי, הפריחה תפסק תוך זמן קצר, אחרת מומלץ להבדק על ידי רופא עור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו