עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    שיר
    10/05/2009

שלום. רציתי לדעת כמה קלוריות עליי לאכול ביום?
    אני בת 14 וחצי עוד מעט 15 שוקלת 72.5 וגובהי הוא 1.66 ואני רוצה להגיע למשקל 55-57
    איך אנ יכולה לעשות את זה בצורה מהירה?
    אני נמצאת בחוג ספורט לנערות ושם יש פעילות אירובית ועבודה על כל חלקי הגוף [החוג הוא פעמיים בשבוע אני צריכה לעשות עוד פעילות גופנית חוץ מזה??
    מיד מתחת למותניים שלי נראה לי שזה הירכיים.. הם ממש ממש רחבות ואני נראית משמ שמנה אמרו לי ששם מתרכז כל השומן שלי.. איך אני יכולה להוריד אותו??
    אני ממש יודה אם תוכלו לעזור לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• בטח אפשר וצריך לרזות

אהרון
    10/05/2009

שלום. רציתי לדעת כמה קלוריות עליי לאכול ביום?
    אני בת 14 וחצי עוד מעט 15 שוקלת 72.5 וגובהי הוא 1.66 ואני רוצה להגיע למשקל 55-57
    איך אנ יכולה לעשות את זה בצורה מהירה?
    ===למה בצורה מהירה? איפה היית עד עכשיו? הקצב לא חשוב אלא ההתמדה והשמירה.
    תזונה נכונה של 1300 קק"ל ליום ופעילות אירובית יומית של שעה ירזו אותך יפה.

אני נמצאת בחוג ספורט לנערות ושם יש פעילות אירובית ועבודה על כל חלקי הגוף [החוג הוא פעמיים בשבוע אני צריכה לעשות עוד פעילות גופנית חוץ מזה??
    ===בימים האחרים שעת הליכה מהירה\ריצה
    מיד מתחת למותניים שלי נראה לי שזה הירכיים.. הם ממש ממש רחבות ואני נראית משמ שמנה אמרו לי ששם מתרכז כל השומן שלי.. איך אני יכולה להוריד אותו??
    ===את לא יכולה לכוון את ההרזיה למקומות מסויימים. רק הרזיה כללית תוריד שומן גם מאיזור זה
    אבל שם תמיד יהיה לך יותר שומן בהתאם לתכנון הגנטי של מבנה גופך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו