טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני יושבת בבית מול המחשב ויודעת שהחלום הכי גדול שלי זה לרדת במשקל (שוקלת 75 ק"ג) ופתאום כאילו נכנסת בי רוח ואין לי שליטה עליה אני קמה למקרר ולוקחת כל מה שניראה לעין! הכל! עוגות מעדנים קורנפלקס עוגיות שטויות ושטויות. לא יודעת מה לעשות... גם לא ניראה לי שמישהו יודע, זה בטח עניין של לפתח אופי. אבל איך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין לאיש פתרון קסם או עצה שבטוח תעזור. בכ"ז אני מציע לך לבדוק אם התזונה שלך מאוזנת ומכילה הרבה ירקות טריים, סיבים תזונתיים ומים. את צריכה לאכול בשעות קבועות ארוחות מסודרות, לא מול הטלוויזיה או המחשב. מומלץ שתמיד יהיה לך זמין ירק שאת אוהבת ו"להתנפל" עליו. פעילות גופנית יומית כאורח חיים אמורה למתן את התקפי הזלילה. בקרי גם בפורום העוסק בהתמכרויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם חשוב לך להיות רזה אין דבר שיעצור בעדך. תתיחסי לרצון הזה כמו משהוא שהוא החשוב ביותר והמשמעותי ביותר בחיים. כמו שאת מתיחסת לאהבה, לימודים, כסף, הבטחה לחברה וכו'
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים