משהו שמצאתי באינטרנט...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו שמצאתי באינטרנט...
    ...
    16/08/2007

מצאתי באינטרנט איזה דיאטה כזאת שנראה לי ביל קלינטון ואישתו עשו אותה ועוד כמה אבל זו לא הפואנטה....-
    "הדיאטה מחולקת לשלושה שלבים: בשלב הראשון, לא אוכלים כמעט פחמימות והוא נמשך שבועיים. שלב זה אמור לתקן את אי-יכולתו של הגוף לעבד כראוי סוכרים ופחמימות. מובן שבשלב זה נרשמת ירידה נאה במשקל. בשלב השני, שנמשך עד ההגעה למשקל הרצוי, מחזירים בהדרגה חלק מהפחמימות שנאסרו בראשון וממשיכים לרזות, בקצב איטי יותר. השלב השלישי נמשך כל שאר חיינו. אם מישהו נשבר וזולל באירוע או בחופשה, חוזרים למשך שבוע אחד לשלב א' ומתקנים את מה שעוללנו. "

דבר ראשון... מה דעתכם?
    דבר שני... רציתי לדעת מה זה פחמימות (כאילו כשכתוב לא אוכלים כמעט פחמימות...)? אני יודעת לדוגמה שפסטה, אורז, ופתיתים זה פחמימות מה עוד? אה ולחם... (גם קל?! חחח נראה לי שכן)

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו שמצאתי באינטרנט...

הוספת תגובה

• זו דיאטת סאוט בייץ צריך לדעת לעשות

ד''ר רוני חרמון
    16/08/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא אומר לי כלום...

...
    17/08/2007

אני אשמח לדעת מה נכלל ב"פחמימות"....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סאות' ביץ'

מוניקה קרן
    19/08/2007

שלום,

בקבוצת הפחמימות נכללים הדגנים: חיטה, לחם, אורז, פסטה, קינואה, כוסמת, דגני בוקר למיניהם,גם תפוחי אדמה, בטטה, קטניות, כמו עדשים, אפונה, שעועית, ופירות.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו