טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני כשלושה חודשים התחלתי דיאטה של עצמי (לא של דיאטנית), לקח לי שבועיים מתחילת הדיאטה להתחיל לרדת במשקל ולאחר כשבועיים התחלתי לרדת בקצב (קילו לשבוע) , כעבור חודש וחצי הפסקתי לרדת במשקל ומאז ועד היום לא הורדתי אפילו גרם למרות שאני ממשיכה באותה הדיאטה ולא שיניתי כלום. מדוע הפסקתי פיתאום להרזות? מה אני יכולה כדי שאני אמשיך להרזות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני כל הזמן עושה דיאטות ומפסיקה. תמיד הבעיה שלי הייתה שלוש קילו גג שהייתי צריכה להוריד ולכן גם הדיאטות היו קצרות ואחרי שהייתי מפסיקה הייתי מעלה שוב ועושה שוב.. ובזמן האחרון עליתי יותר ועכשיו יש לי יותר להוריד.. שקלתי 57 לפני הדיאטה ועכשיו אני 53 וזה תקוע על המשקל הזה כבר מעל לחודש וחצי (אני רוצה להגיע ל51 או 50)... היו כמה שבועות שעשיתי בהם פעילות גופנית של ריצה פעמיים עד שלוש בשבוע והפסקתי כי עכשיו אני רוקדת איזה פעמיים בשבוע. בדיאטה הזו אני אוכלת בבוקר דנונה אקטיב מסייע בפעילות העיכול עם ברנפלקס וארוחת צהריים עם לחם, שניצל בלחמניה וכו' או ספגטי שזה הפחמימות ואז אני כבר לא אוכלת לחם ובערב אני אוכלת איזה מלפפון או משהו וזהו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פעילות אירובית יומית של לפחות שעה. החלפת השניצל בבשר רזה צלוי, וויתור על הפחמימות בצהריים לטובת סלט גדול וירק מבושל בין צהריים וערב: פרוסת לחם קל מלא מרוחה במעט אבוקדו וחצי פילפל אדום ערב: סלט גדול עם קופסת סרדינים ברוטב עגבניות.
בדיאטה היא דינמית ומותאמת למצבך בזמן נתון כך שצריך לדעת ולשנות את הדיאטה לפי המצבים המשתנים. באופן כללי ירדת במשקל ולכן קצב הירידה שתקדי יקטן ביחס למשקל שירדת. איבדת הרבה נוזלים ואם לא תחזירי אותם לא תרדי במשקל תשתי 15 כוסות מים ליום ולבסוף הוסיפי פעילות גופנית הליכה של 5 ק"מ בשעה פעמיים בשבוע יעזרו. בהצלחה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים