טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 27 ומלאה ובערך כל החיים שלי אני בדיאטות, מעין סיפוא חיים מרזים משמינים וכן הלאה.. בכל מקרה בשנה האחרונה אני כל הזמן עשיתי את כל דיאטות הכאסח שיש- לחם וכל השטויות האלו .. כמובן שלא רזיתי באף אחד מהמקרים ואפילו ההיפך .. עכשיו התחלתי ללכת לדיאטנית ולאכול באופן מסודר עפ"י תפריט שהיא נתנה לי, כמובן אני עושה פעילות אירובית כ-5 ימים בשבוע לפחות. ובכל זאת אחרי השבוע הראשון של הדיאטה, שיש לציין הקפדתי מעל ומעבר, רזיתי רק 400 גרם!!!
האם יש אפשרות שהירידה הייתה כה קטנה בגלל העבר שלי עם הדיאטות כאסח? ואם כן כמה זמן אני עתידה לספוג את האפקט שלהן ? מתי אתחיל להרזות באופן נורמאלי וביחס ישיר לדיאטה? האם יש אפשרות שזה שלקחתי גלולות בתקופה האחרונה (הפסקתי בדיוק עכשיו) השפיעו גם כן?
אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי, כי אני קצת שבורה מהתוצאה אחרי שבוע של קריעת ישבן... ולא מבינה איך ירדתי רק 400 גרם .. כשהדיאטנית ציפצה לקילו וגם אני ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
על אף חילוף החומרים הינו נתון גנטי הוא ניתן לשינוי בעיקר לרעה, וזה מה שאת עשית בהתמדה. הגוף שלנו לא אוהב את "שוד " השומן ועם כל דיאטת הרעבה לא מושכלת ובלתי אחראית הוא לומד ומשתכלל בהפעלת מנגנוני חיסכון באנרגיה לצורך הגנה עצמית. במקרים מסויימים המצב בלתי הפיך אבל אסור לך להרים ידיים או חו"ח לנסות הפעם המי יודע כמה הרעבה עויינת. אינני יודע על איזו דיאטנית נפלת ומה אופי והקף הדיאטה אבל אסור להוסיף שמן על המדורה. את גם לא מפרטת את סוג והיקף הפעילות הגופנית ולא נתונים אישיים, לכן קשה לי לעזור מעבר לדברים כללים שבטח שמעת אין ספור פעמים. הגלולות כן מפריעות להרזיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם לכל טוב שאת מתיעצת בנושא הדיאטה ונמצאת בפיקוח. דיאטה זה לא כאסח וזה לא מבצע. דיאטה זה דרך חיים לכל החיים. תתמידי ותמשיכי לקבל יעוץ זה בסוף ישתלם. בין כך עד גיל שמונים אנחנו מחוייבים לשמור על הדיאטה.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד