דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    ויקי
    12/05/2009

אני בת 25 אחרי 2 לידות ושוקלת 64.7 והגובה שלי הוא 1.70 . לפני 5 שנים שקלתי 10 קילו פחות ועכשיו אני עם עודפים מהריונות.אני רוצה להוריד 5 קילו בסה"כ אך מאוד קשה לי. אני עושה הליכה כבר שלושה שבועות ואוכלת 3 ארוחות ביום מסודרות בלי נשנושים באמצע, ושותה המון מים. אך אין שום שינוי וזה מייאש שאין תוצאה טובה.מה אפשר לעשות והאם אני בדרך הנכונה ואל לי להתייאש?זאת הדיאטה הראשונה ועד עכשיו הייתי אוכלת מה שבא לי בלי חשבון.אם צריך להתמיד אני אתמיד רק השאלה אם זו הדרך. אשמח לתגובה מהירה.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• סיכויים טובים

אהרון
    12/05/2009

עם הנתונים שלך יש מקום לאופטימיות, צריך רק ידע וכוח רצון. הדבר השני תלוי רק בך, בראשון אוכל לעזור אם תתארי את התפריט היומי שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט יומי

ויקי
    13/05/2009

בבוקר (07:00)אני שותה נס קפה ואוכלת ביצת עין/ביצה קשה. ב12:00 אני אוכלת 2 פרוסות לחם מלא עם קוטג' ושותה שוב נס קפה.ב18:00 אני אוכלת ארוחת ערב(עוף, אורז, קציצות וכו') עם סלט ירקות חי וזהו. אני אוכלת ארוחה בשרית בערב כיון שזה מחזיק אותי לכל הערב. אני שותה המון מים ובמשך היום אוכלת ירקות(מלפפון, פלפלים, קולורבי ושומר). ב- 20:00 אני יוצאת להליכה בת חצי שעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ויקי

ד''ר רוני חרמון
    13/05/2009

נראה לי שאת בדרך הנכונה תתאימי את כמות הקלויות סה"כ ביום לקצת פחות מהתוצאה שתקבלי: משקל גופך כפול 24 כפול 0.9 . בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו