טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 25 אחרי 2 לידות ושוקלת 64.7 והגובה שלי הוא 1.70 . לפני 5 שנים שקלתי 10 קילו פחות ועכשיו אני עם עודפים מהריונות.אני רוצה להוריד 5 קילו בסה"כ אך מאוד קשה לי. אני עושה הליכה כבר שלושה שבועות ואוכלת 3 ארוחות ביום מסודרות בלי נשנושים באמצע, ושותה המון מים. אך אין שום שינוי וזה מייאש שאין תוצאה טובה.מה אפשר לעשות והאם אני בדרך הנכונה ואל לי להתייאש?זאת הדיאטה הראשונה ועד עכשיו הייתי אוכלת מה שבא לי בלי חשבון.אם צריך להתמיד אני אתמיד רק השאלה אם זו הדרך. אשמח לתגובה מהירה.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בבוקר (07:00)אני שותה נס קפה ואוכלת ביצת עין/ביצה קשה. ב12:00 אני אוכלת 2 פרוסות לחם מלא עם קוטג' ושותה שוב נס קפה.ב18:00 אני אוכלת ארוחת ערב(עוף, אורז, קציצות וכו') עם סלט ירקות חי וזהו. אני אוכלת ארוחה בשרית בערב כיון שזה מחזיק אותי לכל הערב. אני שותה המון מים ובמשך היום אוכלת ירקות(מלפפון, פלפלים, קולורבי ושומר). ב- 20:00 אני יוצאת להליכה בת חצי שעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד