מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דייאטהמזל13/05/2009
אני רוצה לדעת על הדייאטה שאני עושה האם היא נכונה אם אני אוכלת במשך יום העבודה (9 שעות )קופסא ירקות (1מלפפון 1גזר 1/4כרובית1 פלפל )האם אפשרי לכרסם את הירקות במשך כל שעות העבודה או שאני צריכה לאכול את המנה בשעה מסויימת (כגון שעת ארוחת בוקר או צהריים)
כמו כן אני שותה בשעות העבודה 3 כוסות נס קפה על בסיס חלב עם רבע כפית סוכר שעל זה אני לא יכולה לותר
ובערב בשעה 18.00 ארוחה בבית (אורז וסלט או סלט ושועיעית ירוקה או שניצל בתנור עם סלט ובשעה 20.00-21.00 לפעמיים תפוח עץ ) אני עושה הליכה מהעבודה הבייתה משך ההליכה לא איטית כ..45 דקות 4-5 פעמיים בשבוע ושישי שבת רכיבה על אופניים כ..2.5 שעות ליום
שישי שבת אני אוכלת רגיל (כמובן ללא הגזמה)אני לא יכולה לותר על קפה העוגה בשישי שבת
דרך אגב אני לא אוכלת לחם כלל נדיר שאני אוכלת פרוסת חלה ביום שישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה
אהרון13/05/2009
אני רוצה לדעת על הדייאטה שאני עושה האם היא נכונה אם אני אוכלת במשך יום העבודה (9 שעות )קופסא ירקות (1מלפפון 1גזר 1/4כרובית1 פלפל )האם אפשרי לכרסם את הירקות במשך כל שעות העבודה או שאני צריכה לאכול את המנה בשעה מסויימת (כגון שעת ארוחת בוקר או צהריים)
====אפשר לכרסם בין ארוחות
כמו כן אני שותה בשעות העבודה 3 כוסות נס קפה על בסיס חלב עם רבע כפית סוכר שעל זה אני לא יכולה לותר
====נראה לי הרבה, אבל אם את חייבת, לפחות עם חלב 1%. עד הערב את צריכה גם חלבון
בנוסף לחלב שבנס.
ובערב בשעה 18.00 ארוחה בבית (אורז וסלט או סלט ושועיעית ירוקה או שניצל בתנור עם סלט
=====במקום שניצל, בשר ללא עור ושומן, אורז מלא
ובשעה 20.00-21.00 לפעמיים תפוח עץ ) אני עושה הליכה מהעבודה הבייתה משך ההליכה לא איטית כ..45 דקות 4-5 פעמיים בשבוע ושישי שבת רכיבה על אופניים כ..2.5 שעות ליום
===הפעילות הגופנית ראויה.
שישי שבת אני אוכלת רגיל (כמובן ללא הגזמה)אני לא יכולה לותר על קפה העוגה בשישי שבת
====עקרונות התזונה הנכונה הם אורח חיים, כולל שישבת. באופן עקרוני לא אוכלים עוגה בדיאטה אבל הכול עניין של כמות.
דרך אגב אני לא אוכלת לחם כלל נדיר שאני אוכלת פרוסת חלה ביום שישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון מה תחום ההתמחות שלך
מזל18/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרלוונטי
אהרון18/05/2009בחרתי לא להצטרף להנהלת הפורום משום ש:
1. איני פועל מתוך מניע כלכלי\פירסומי.
2. נמנע מחשיפה כלשהי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מותר לשתות סודה כתחליף למים
מזל14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הבדל
אהרון14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מזל
ליטל סמואל-לוי14/05/2009התפריט שלך הוא קצת חד גוני וחסר בו חלבון. 3 כוסות נס הקפה אינן מספיקות למלא את צורכי הגוף עד 18:00 בערב. זה עשוי להכניס את הגוף ל"סטרס" מסוים ולהאט את קצב חילוף החומרים. רצוי להוסיף לפחות כריך עם ממרח חלבוני (ביצה/ פסטרמה/ טונה) ובערב להקפיד לאכול מנת חלבון - עוף או דג או סויה. את הירקות את יכולה לאכול איך שאת רוצה.
לגבי העוגה- אפשר לאכול מידי פעם פרוסה של עוגה וגם לרזות. הכל תלוי בכמות (לא יותר מפרוסה!) ובמה עוד אוכלים במהלך היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בקשר לתרופות
מזל18/05/2009אני צורכת תרופות קבועות לאחר צינתור
פלביקס -דילול דם
אספרין - דילול דם
לוטם -להורדת לחץ דם (אני לא סובלת מלחץ דם גבוהה אבל חייבים לקחת כדי להשאיר את לחץ דם נמוך זה מה שהסבירו לי )
וכנ"ל לגבי תרופה להורדת קולסטרול (הקולסטרול שלי עומד על 50)
האם תרופות מעכבות ירידה מהירה במשקל?
ירדתי אחרי כ..25 ימיים רק 2 קילו
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות
ליטל סמואל-לוי20/05/2009התרופות האלו אינן מעכבות ירידה במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל
מזל21/05/2009אני כבר בדיאטה כ..חודש הורדתי 3 קילו אבל יש לי בעיה של יציאות (אני יוצאת פעם בשלושה ימיים )האם יש קשר לדיאטה ומה אפשר לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
אהרון21/05/2009עצירות יכולה להופיע בעקבות שינוי בהרגלי האכילה הקבועים כמו בדיאטת רזון, בה מפחיתים בצריכה הקלורית, בצריכת השומן ובנפח המזון.
תפריט עשיר בסיבים תזונתיים ומים אמור לעזור. גם פעילות גופנית יומית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אהרון
מזל21/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)