טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בהמשך להודעה מיום 12.05.09 רצית לדעת את התפריט היומי שלי: בבוקר (07:00)אני שותה נס קפה ואוכלת ביצת עין/ביצה קשה. ב12:00 אני אוכלת 2 פרוסות לחם מלא עם קוטג' ושותה שוב נס קפה.ב18:00 אני אוכלת ארוחת ערב(עוף, אורז, קציצות וכו') עם סלט ירקות חי וזהו. אני אוכלת ארוחה בשרית בערב כיון שזה מחזיק אותי לכל הערב. אני שותה המון מים ובמשך היום אוכלת ירקות(מלפפון, פלפלים, קולורבי ושומר). ב- 20:00 אני יוצאת להליכה בת חצי שעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בנוסף לנתונים טובים, כפי שציינתי, ההתנסות הראשונה בדיאטה היא יתרון. התפריט שלך נראה דל מדי ועם מעט ארוחות, דבר שמוריד את קצב חילוף החומרים. אני מניח שמאז שהתחלת את משטר ההרזיה את סובלת מעצירות. האם אני צודק? אם כן, את צריכה להעשיר את התפריט בסיבים תזונתיים וגם לוותר על הנס או לצמצם לפעם ביום (ללא סוכר). כמה הערות: בוקר: ביצה עין על טפלון ללא שמן. להוסיף סלט או לפחות פילפל אדום. ביניים: פרי צהריים: קוטג' 3%, ירקות ביניים: פרי ערב: עוף בלי עור שומן ורוטב. צלוי או מבושל. עדיף לוותר על קציצות בגלל שהבשר הטחון מכיל שומן. גווני עם דג (רצוי טרי). אורז מלא בלבד, גווני בפסטה מלאה או קטניות. שימי לב לכמויות, בשר\דג עד 200 גר נטו לפני בישול, אורז עד 2 כפות לפני בישול. מדי פעם וותרי על פחמימות לטובת ירק מבושל. בין הארוחות, חסה, מלפפון וגבעולי סלרי חופשי, ירקות שורש ואדומים\צהובים בהגבלה. פעילות גופנית: לפחות שעה ביום בעצימות בינונית. אשמח לענות על שאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים