לא יורדת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יורדת במשקל
    אור
    14/05/2009

אני בת 34 אחרי שתי לידות ושוקלת 92. במשך חודש אני עושה דיאטה לפי תפריט של 1200 קלוריות. בנוסף אני עושה גם הליכות 4 פעמים בשבוע. (אחרי זמן ממשוך שלא עשיתי ספורט בכלל).
    אני מקפידה מאוד על אכילה נכונה אך לא יורדת במשקל. רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך. השבוע ציפיתי לרדת לפחות שני קילו אך כשנשקלתי גיליתי שלא ירדתי בכלל במשקל והתאכזבתי.
    האם להמשיך במה שעשיתי עד עכשיו או לשנות משהו (אני שותה ביום 3 ליטר)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יורדת במשקל

הוספת תגובה

• טוב, באופן כללי

אהרון
    14/05/2009

בשלב הזה, בהנחה שזאת התחלת הדיאטה, המטרה צריכה להיות קילו לשבוע. אם זה מצליח, אין לשנות כלום, אם לא, הייתי מוריד את כמות הפחמימות. למשל את הפסטה בצהריים, הדבש בביניים
    ופרוסת לחם בערב. בכל מקרה יש להמנע משניצל טבעול בצהריים ולהוריד את העור והשומן מהפולקע.
    הפעילות הגופנית אינה מספקת. לפחות שעה בעצימות בינוונית, רצוי כל יום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיועדת לריף

אהרון
    14/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היית אמורה לרדת

אהרון
    14/05/2009

אפילו עם תפריט עשיר יותר. את בטוחה שזה הערך הקלורי האמיתי?
    אם את למודת דיאטות, נראה שהגוף שלך למד להתגונן על ידי הורדת הקצב המטבולי. הייתי מציע לך
    איבחון מטבולי (מדידת BMR) ואבחון תפקוד בלוטת התריס.
    כדאי לנסות גם הגברת הפעילות האירובית ככל שאת יכולה להרשות לעצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אור

ליטל סמואל-לוי
    14/05/2009

אל תתייאשי!! הירידה תגיע בבת אחת. הכי חשוב זה להתמיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו