טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 34 אחרי שתי לידות ושוקלת 92. במשך חודש אני עושה דיאטה לפי תפריט של 1200 קלוריות. בנוסף אני עושה גם הליכות 4 פעמים בשבוע. (אחרי זמן ממשוך שלא עשיתי ספורט בכלל). אני מקפידה מאוד על אכילה נכונה אך לא יורדת במשקל. רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך. השבוע ציפיתי לרדת לפחות שני קילו אך כשנשקלתי גיליתי שלא ירדתי בכלל במשקל והתאכזבתי. האם להמשיך במה שעשיתי עד עכשיו או לשנות משהו (אני שותה ביום 3 ליטר)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בשלב הזה, בהנחה שזאת התחלת הדיאטה, המטרה צריכה להיות קילו לשבוע. אם זה מצליח, אין לשנות כלום, אם לא, הייתי מוריד את כמות הפחמימות. למשל את הפסטה בצהריים, הדבש בביניים ופרוסת לחם בערב. בכל מקרה יש להמנע משניצל טבעול בצהריים ולהוריד את העור והשומן מהפולקע. הפעילות הגופנית אינה מספקת. לפחות שעה בעצימות בינוונית, רצוי כל יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אפילו עם תפריט עשיר יותר. את בטוחה שזה הערך הקלורי האמיתי? אם את למודת דיאטות, נראה שהגוף שלך למד להתגונן על ידי הורדת הקצב המטבולי. הייתי מציע לך איבחון מטבולי (מדידת BMR) ואבחון תפקוד בלוטת התריס. כדאי לנסות גם הגברת הפעילות האירובית ככל שאת יכולה להרשות לעצמך.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד