שתיית מים בדיאטת הרזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתיית מים בדיאטת הרזיה
    יואל
    15/05/2009

בס"ד שלום רב, אני רוצה לדעת אם אני שותה רק מים (ולא משקאות קלים או אחרים למיניהם בגלל שהם בעלי כמות של שומנים וקלוריות) בדיאטת הרזיה,שורף שומנים וקלוריות (אני יודע שזה לא כל-כך הגיוני אבל ראיתי את זה באחד האתרים על דיאטה ולכן אני רוצה לדעת האם זה באמת נכון). אשמח לקבל תשובה... בתודה, דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתיית מים בדיאטת הרזיה

הוספת תגובה

• שתיית מים

אהרון
    15/05/2009

אין ממצאים מדעים לגבי שריפה משמעותית של קלוריות על ידי שתיית מים אבל מי ששותה הרבה
    מים גם אוכל פחות, גם חוסך את הקלוריות ממשקאות אלטרנטיביים, לכן מומלץ להרבות בשתיה (לא רק למטרת הרזיה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דודו

ד''ר רוני חרמון
    17/05/2009

מצויין שאתה שותה מים זה מאוד חיוני ובריא. מים לא שורפים שומנים אבל יש להם מקום חשוב בפירוק השומן ולכן אם גופך יבש לא תרד במשקל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו