הורסת לעצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורסת לעצמי
    ילדה בת 17
    15/05/2009

הי אני בת 17
    גובה 1.57
    משקל 48
    שמנה בבטן רזה בגוף
    עושה ספורט 3 פעמים בשבוע 45-60 דקות כל פעם
    אבל כל יום אוכלת 3000-4500 קלוריות בקלות
    מעוגיות ושטויות וגם ממאכלים בריאים
    אני לא מצליחה לעצור את זה
    ולכן אני רק עולה במשקל וחבל לי אחרי שרזיתי מלפני שעה 6 קילו עכשיו לעלות
    כבר עליתי 3 קילו בשבועייםם
    איך עוצרים את זה?
    כי הספורט לא מועיל
    והבטן רק גודלת
    אפשר בבקשה תפריט?
    וכמה קל' לאכול ביום כדי לרדת די מהר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורסת לעצמי

הוספת תגובה

• לא נראה לי שמישהו יפתור בפורום.

אהרון
    15/05/2009

תפריטים לא חסרים בכל מיני מקומות. המטרה שלך צריכה להיות שמירה, כל הרזיה נוספת תגרום להשמנה עם ריבית בעקבותיה. את צריכה לגשת לטיפול משולב נפשי-תזונתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יכולה ללכת לטיפול מפאת חוסר

ילדה בת 17
    16/05/2009

זמן ורצון.
    אבל החלטתי לקחת את עצמי בידיים והפעם באמת,אם אני יאכזב מישהו מה שלא יקרה,זה רק אותי
    ולכן ישבתי עם ההורים שלי והרכבנו לי תפריט,הפחד שלי זה להשמין ,ואני רוצה לחטב את הבטן שהיא מאוד שמנה ביחס לכל הגוף,ואפילו ההורים שלי לא יודעים מה לעשות איתה כי אני במשקל תקין,וגם כשהייתי בתת משקל ועשיתי ספורט היא הייתה ואפילו יותר
    אני עושה פעמיים בשבוע הליכה של שעה,ופעם בשבוע שיעור חיטוב של חצי שעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה אותו (התפריט)

אהרון
    16/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפריט

ילדה בת 17
    17/05/2009

התפריט:
    בוקר:כוס תה פסיפלורה ו 6 ביסקוויטים ללא סוכר של מרמולייט
    ביניים:2 פרוסות לחם קל מלא עם קוטג' או פסטרמה,עגבניה מלפפון ופרי
    צהריים:מנת בשר/טבעול/טונה במים/ביצה קשה+הרבה ירקות חיים או מבושלים או מתובלנים בתנור/סלטים מוחכנים מהסופר...(עד 100 קלוריות)+פחמימות (כוס)
    ביניים: 2 ארטיקים דיאט לנשנוש..וכוס תה עם 2 ביסקוויטים./שוקו של יטבתה(200 קל' לבקבוק)
    ערב:מעדן דיאט/2 פרוסות לחם קל עם קוטג' חביתה וירקות/אורז שעועית וחזה עוף בתנור/ביצה קשה שעועית אדומה ועגבניה מרוסקת/סלט ענקי וגבינות.
    במשך כל היום-מסטיקים ללא סוכר,וסוכריות ללא סוכר,ותה בלי הגבלה..
    נראה לך שככה אני יוכל לשמור על המשקל שלי?ולא לעלות בכלל?
    ולשטח את הבטן ?וכמה קל ' יש בו?
    מדי פעם כוס גלידה(200 קל') בתור נשנוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוים לתפריט

אהרון
    17/05/2009

התפריט:
    בוקר:כוס תה פסיפלורה ו 6 ביסקוויטים ללא סוכר של מרמולייט
    ===רק חצי כמות בסקוויטים
    ביניים:2 פרוסות לחם קל מלא עם קוטג' או פסטרמה,עגבניה מלפפון ופרי
    צהריים:מנת בשר/טבעול/טונה במים/ביצה קשה+הרבה ירקות חיים או מבושלים או מתובלנים בתנור/סלטים מוחכנים מהסופר...(עד 100 קלוריות)+פחמימות (כוס)
    ===לא סלט מהסופר אלא טרי ביתי עם כך שמן ולימון. מדי פעם אפשר לוותר על פחמימות או להפחית.
    ביניים: 2 ארטיקים דיאט לנשנוש..וכוס תה עם 2 ביסקוויטים./שוקו של יטבתה(200 קל' לבקבוק)
    ====לא טוב ארטיקים ושוקו. גם בלי בסקוויטים. יותר בריא גביע יוגורט 1.5% עם חתיכות תמר.
    ערב:מעדן דיאט/2 פרוסות לחם קל עם קוטג' חביתה וירקות/אורז שעועית וחזה עוף בתנור/ביצה קשה שעועית אדומה ועגבניה מרוסקת/סלט ענקי וגבינות.
    ===חביתה על טפלון ללא שמן. אורז מלא.
    במשך כל היום-מסטיקים ללא סוכר,וסוכריות ללא סוכר,ותה בלי הגבלה..
    ====גם בסוכריות ללא סוכר יש קלוריות. גם מסטיק לא מומלץ יותר מ2-3 ביום אפילו ללא סוכר.
    במקום תא, מים.
    נראה לך שככה אני יוכל לשמור על המשקל שלי?ולא לעלות בכלל?
    ולשטח את הבטן ?וכמה קל ' יש בו?
    ===אפשר לשמור אבל הבטן תמיד תהיה יחסית בולטת בגלל מבנה גוף שנקבע גנטי. אפשר לחזק את שרירי הבטן על ידי התעמלות מתאימה. שרירים חזקים ימנעו מהבטן "להשפך" ותהיה יותר שטוחה. בתפריט 1200-1400 קק"ל
    מדי פעם כוס גלידה(200 קל') בתור נשנוש
    ====כדאי להמנע ולמצוא נשנוש בריא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון

אהרון
    17/05/2009

סלט טרי ביתי עם כפית שמן (לא כף)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה רבה לך:]

ילדה בת 17
    17/05/2009

כפיפות בטן כלפי מעלה,100 ביום יעזרו לדעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כו, ועוד

אהרון
    17/05/2009

1. ישיבה על הריצפה תוך השענות על כפות הידיים, הגוף 45% וגם הרגליים ישרות מבצעות תנועות מספריים באוויר.
    2. שכיבה על הגב עם הרגליים צמודות ישרות כלפי התקרה.תנועה מעגלית עם הרגליים כמה פעמים לסירוגין לכל כיוון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו