מספר מאכלים דיאטטיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר מאכלים דיאטטיים
    יואל
    17/05/2009

בס"ד שלום, הייתי רוצה לשאול משהו... הבנתי על-פי מחקרים באינטרנט העוסקים בנושא דיאטת הרזיה ותזונה נכונה שמאכל דיאטטי הוא: עד 40 קלוריות במאה גרם ועד 1 אחוז שומן במאה גרם הייתי רוצה לקבל כמה שמות של מאכלים בשריים, דיברי חלב ועוד סוגים מאבות המזון (חוץ מירקות ופירות שאני יודע שרובם בעלי כמות של קלוריות נמוכה יחסית)... בתודה, יואל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר מאכלים דיאטטיים

הוספת תגובה

• מאכלים דיאטטים? הכול יחסי.

אהרון
    18/05/2009

אין מאכלים מוצקים מן החי שמכילים עד 40 קק"ל ל-100 גר. רק הירקות, (למעט את מרבית ירקות השורש), וחלק קטן מן הפירות עונים לקריטריון זה. גם אין מוצר בשרי עם פחות מ- 1% שומן.
    בתזונה נכונה מומלץ לאכול כמה שיותר ירקות, רובם טריים, חלב 1%, יוגורט 1.5%, גבינות עד 5% (ואם אפשר, פחות מזה), עוף ללא עור ושומן, רק חלקים איכותיים רזים של בקר, דגנים ומוצריהם מלאים בלבד. דגים יכולים להיות גם שומניים בתנאי שצולים אותם ורוב השומן ניגר. לגבי הקלוריות אין הבדל בין סוגי השומן אבל מבחינה בריאותית צריך להפחית עד כמה שאפשר את צריכת השומן הרווי הנמצא במוצרים מן החי (למעט דגים).
    אין צורך להוסיף שעוגות ,גלידות, ממתקים, דברי מאפה, משקאות המכילים סוכר אינם בין החברים הכי טובים של ההרזיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו