טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בקרוב בן 15 , שוקל 150 קילו יש לי חלום לשחק כדורגל בקבוצה , גם שאני נושא עליי את המשקל הזה אני רץ מהר מאוד ואני יודע שיש לי את הכישרון ואת היכולת להיות שחקן
אבל אני קרוב יותר למות מאשר לשחק לא צריך להגזים
אבל ממש בא לי לבכות
אני יוכל להתקבל לקבוצה עד עוד שנה .. וחשבתי על קיצור קיבה זאת הדרך היחידה שלי אני לא יכול להרזות בדרך טבעית אני מרגיש את זה
אני ילד ביישן והכל אני רוצה לדעת איך לדבר עם ההורים כי בטח שלקיצור קיבה כסף משלי לא יהיה לי
זו הדרך היחידה להציל את החיים שלי ולהגשים לי את החלום
אולי תייעצו לי מה לומר להם ומה המחיר של זה? זה מסוכן או משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כחבר קופ"ח מגיע לך ניתוח ואתה לא צריך לשלם דבר . אתה אתה צריך לעמוד במספר קריטריונים ולקבל את חתימת ההורים. לפני שאתה ניגש לניתוח אני מעוניין לקחת אותך לטיפול ולנסות להוריד אותך אל מיתחת למאה קילו תוך חצי שנה. אולי 9 חודשים לא יותר. זה הצ'נס שלך, אל תחשוב על פתרונות קסם, כפי שצריך להשקיע הרבה בכדי להיות כדורגלן טוב צריך לעבוד קשה בשביל הגוף שלך. קבל החלטה ודבק בה אל תרפה זו מלחמה עד גיל שמונים כנס לאתר חרמון מן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד