עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    שלי
    21/05/2009

הי אני בת 23 גובה 155 ושוקלת 56 חשוב לציין שעליתי תוך חצי שנה קרוב ל8 קילו
    זה מאוד מפריע לי ולכן אני כעת בדיאטה.
    אני אוכלת ביום: בוקר ירקות (עגבניה מלפפון חסה ופלפל ירוק) קוטג 3 אחוז שומן ופריכיות אורז
    ערב יוגורט 0 אחוז שומן וברנפלקס
    עושה ספורט שיעורים ספיניניג בערך 3 פעמים בשבוע
    אני כך כבר שבועיים ולא הפחתתי במשקל מה יכולה להיות הסיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• תוצאה לא מפתיעה, אפילו צפויה

אהרון
    21/05/2009

הרעבה עצמית אינה הפתרון. הגוף נכנס למגננה בגלל שהוא שונא את "שוד" השומן. מנגנון החיסכון באנרגיה מופעל אצלך בהצלחה והגוף מסתפק במה שיש בלי לשרוף חלק מעתודות השומן. בנוסף לכך נגרם גם נזק בריאותי על ידי החסרת מרכיבי תזונה חיוניים לגוף בכמות הנדרשת.
    המשקל שלך אינו בשמיים ואין לך לאן למהר. דיאטה מאוזנת ושפויה מותאמת לנתונים שלך בליווי פעילות גופנית תעשה את העבודה בקצב הנכון. אל תשכחי שלא הקצב חשוב אלא ההתמדה והשמירה. השיטה בה את נוקטת הינה מרשם בדוק להשמנה עתידית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ד''ר רוני חרמון
    24/05/2009

כך לא תרדי במשקל ותגרמי נזק לעצמך. בכדי לרדת במשק חייבים לאכול מעל 600 קלוריות ליום שזה ממש מעט. תחשבי את כמות הקלוריות היומית ותשתדלי לאכול שלוש ארוחות מלאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו