טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בנוגע לתשובתך אני לא מרגישה מורעבת במשך היום. אני באמת רוצה לרדת במשקל והמון פעמים ניסיתי דיאטות ארוכות טווח וזה לא עוזר אני רוצה לעשות דיאטה חריפה ולאחר מכן לשמור על המשקל. אני צריכה שתגיד לי למה נעצרה הירידה במשקל ומהם הדברים המינימילים שאני צריכה לאכול , או לחילופין מהי הפעילות שאני צריכה לעשות כדי להמשיך לרזות חשוב לי באמת לציין שאני לא מרגישה בכלל רעב במשך היום וגם כאשר אני לא בדיאטה אני אוכלת מעט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עם הנתונים שלך ולפי מה שאת מדווחת לא נראה לי פשוט להצליח בדיאטה חריפה ויתירה מכך התוצאה עלולה להיות הפוכה בסוף התהליך. קודם כל את צריכה הבנה בנושא התזונה, דבקות במטרה ואורך רוח. דיאטה אינה מבצע חד פעמי אלא אורח חיים. ייתכן שקצב חילוף החומרים שלך נמוך והורדה נוספת בהקיף הקלורי של התפריט רק תחמיר את המצב. מומלץ איבחון תפקוד בלוטת התריס וקצב מטבולי בסיס (BMR). בתגובה להודעתך הקודםת הסברתי למה הגוף שלך מסרב להפרד משומנו. את חייבת לאכול 3 ארוחות ביום הכוללות גם חלבון (לפחות 60 גר נטו ביום) ורצוי גם משהו ביניים. החליפי את הדגנים המתועשים (קורנפלקס\ברנפלקס) עם דגנים טבעים או לחם מלא. אכלי בצהריים הרבה סלט עם כפית שמן ומנת דג איכותי טרי או עוף\בקר רזה. אם את אוכלת מספיק ירקות טריים אפשר לוותר על הפחמימות המרוכזות (אורז, תפו"א) בצהריים או בכלל בארוחה הבשרית. בערב לפחות פעם ביומיים קופסת סרדינים. כמה שיותר ירקות טריים לפחות 3 פעמים ביום. הדגש צריך להיות על הפעילות האירובית לצורך החזקת הקצב המטבולי ברמה גבוהה. בימים ללא ספינינג תבצעי לפחות שעה של פעילות אירובית אחרת בעצימות בינונית. אם מתאפשר לך פעימיים ביום 45 דקות זה עוד יותר טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד