טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 24, עובדת כל יום, במשרה שלא יושבים בה הרבה, הפיך אני הרבה מתרוצצת, מוכרת בחנות נעליים. בנוסף אני רוקדת פעמיים בשבוע כל פעם שעה וחצי ואפילו יותר.
אני שומרת על תזונה נכונה, ולא אוכלת שטויות.
אני מטר 58 ושוקלת בערך 49.5 לא יותר מ50. בדקתי באינטרנט כמה קלוריות אני צריכה לצרוך כדי לרדת במשקל וכדי לשמור. ואני לא בטוחה שאני לא אשמין מזה. למשל 1500 קלוריות לפי החישוב שעשיתי זאת הכמות שאכלתי היום, אני מרגישה שזה המון. עדיף היה לי לא לדעת כמה אכלתי. זה גורם לטריגר. אבל האם אני אשמין מסך קלוריות זה? האם זה יותר ממה שאני מוציאה? אני יודעת שכדי לרזות אני צריכה לצרוך 1330 . האם גם מתפריט של 1500 אפשר לרזות?
ורצוי לציין שאני עושה הליכות מדי פעם גם עם הכלב. אולי כדאי להוסיף עוד פעילות גופנית.
תודה על התשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום נועה, על פי הנתונים שמסרת את לא צריכה לרדת במשקל. אם בכל זאת את מרגישה שעליך לחטב את הגוף, הייתי מוסיף עוד פעמים בשבוע פעילות גופנית, אולי אפילו פעילות כוח. עם 1500 קלוריות את אמורה לרדת במשקל בצורה מבוקרת.
בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים