8 קילו עודף משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 8 קילו עודף משקל
    ניקול
    25/05/2009

שלום תודה שענית לי אמרת לי שיש לי עודף משקל ורצוי להוריד 8 קילו האם אצליח להוריד זאת בחודש בלבד ??!! ואם כן מה עליי לשות כדי להוריד את זה בחודש ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    8 קילו עודף משקל

הוספת תגובה

• ממש לא!

ליטל סמואל-לוי
    25/05/2009

כפי שהמלצתי לך, את צריכה לרדת במתינות (1-2 ק"ג בחודש). ירידה מהירה עלולה לפגוע בצמיחה שלך לגובה, חסרים תזונתים ופגיעה בפוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי דעתי

אוראל
    25/05/2009

אפשר להוריד את זה בחודשיים אפילו ..
    עם מאמץ טוב ורצון אפשר הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוך חודש - בלתי אפשרי

אהרון
    25/05/2009

אם תיישמי את ההמלצות שלי להודעה הקודמת שלך, יש סיכוי להשיג את המטרה תוך 3 חודשים
    בדרך הבריאה. תאורטי אפשר גם תוך חודש על ידי נקיטת שיטות בלתי אחראיות ומסוכנות אבל גם במקרה זה הרוב יהיה איבוד נוזלים ושרירים. זה גם מרשם בדוק להשמנה עתידית מעבר למשקלך הנוכחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו