מבקשת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה
    מירה
    25/05/2009

שלום לך,
    משקל 70
    גובה 167
    שמעתי על צמחיים טבעיים להרזיה כמו אמאנה קיר seven slim והאמת שהחברה שלי ירדה במשקל ורציתי לדעת אם זה בריא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עזרה

הוספת תגובה

• מבקשת עזרה - תגובה

אהרון רזון
    21/11/2012

אין צמחים כלשהם שגורמים להרזיה כשלעצמם. רק שינוי רדיקלי ותמידי באורח החיים יעזור. החברה שלך ירדה במשקל בזכות מאזן אנרגיה שלילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פתרונות אחרים

שי
    26/11/2012

צמחים וכל מיני שיטות כאלה אני לא מכיר אבל אני יודע שאני סבלתי מעודף משקל המון שנים ושום דבר שניסיתי לא עבד. היה לי קשה לעלות במדרגות אפילו ועל לשחק עם הבן שלי בכלל לא יכולתי לחשוב וזה ממש גרם לי לכמעט דכאון. לא ידעתי מה לעשות כי זה התחיל להשפיע לי על החיים ובאיזשהו מקום אפילו התחלתי לפחוד שהבן שלי יגדל בלי אבא כי הבדיקות שעשיתי לא היו טובות בלשון המעטה. ומה שלא עשיתי לא הצלחתי לרזות. ואז אשתי שמעה על השיטה של טיפול להרזיה של תומר סקר. היא עשתה לי הפתעה ליום ההולדת ולמרות שכבר התייאשתי כמעט מכל הנסיונות האחרים הלכתי וזה עבד. לא יודע איך הוא עושה את זה אבל הטיפול להרזיה שלו פשוט עובד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

סוזי
    27/05/2009

שלום לך,
    משקל 70
    גובה 167
    שמעתי על צמחיים טבעיים להרזיה כמו אמאנה קיר seven slim והאמת שהחברה שלי ירדה במשקל ורציתי לדעת אם זה בריא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו