בעיית משקל ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית משקל ..
    שני
    29/05/2009

שלום
    אני בת 22 שוקלת 60 קילו וגובה 162. כבר המון זמן אני מנסה לרדת במשקל ותמיד יש איזשהיא ארוחה משפחתית ש"חבל" לפספס או יציאה עם חברות למסעדה ששוברת לי את כל הדיאטה ואז אני כבר לא משקיעה בה וחוזרת לאכול שטוויות . אני בחורה מאוד ביישנית ולא יוצאת לא לים לא למסיבות בגלל הבושה מהמשקל .. החלום שלי הוא לשקול בין 48-50 קילו, אני מעוניינת תוך 3 חודשים להגיע למשקל היעד שלי בעזרת דיאטה של 1100-1200 קלוריות ושעה הליכה ביום על ההליכון (שבמהלכה אני שורפת 600 קלוריות) . השאלה שלי היא האם התפריט שלי הגיוני ובסדר?
    7:30- כוס קורנפלקס+ חצי כוח חלב + קפה סוכרזית 1
    10:30- תפוח +קפה סוכרזית 1
    13:30- טונה מסוננת משמן/ חצי קופסת גבינה 3%+ ירקות חיים
    17:00 - שניצל+ ירקות
    18:30- קפה סוכרזית 1+ חטיף אנרגיה (90 קלוריות)
    19:30 - שעה הליכה-
    21:00 תפוח

אודה לתושובתכם
    שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית משקל ..

הוספת תגובה

• בשביל ים לא חייבת לשקול 48 קילו

אהרון
    29/05/2009

את בטווח משקל תקין אבל יש מקום להורדת כמה ק"ג.
    קשה לרזות בלי שום וויתור (ארוחות משפחתיות "משמינות" ואכילה לא מבוקרת במסעדות)
    בהתחשב בנתונים שלך לא תגיעי תוך 3 חודשים, אם בכלל, ל-48, אבל עם כוח רצון תורידי 6-7 ק"ג
    בדרך הבריאה.
    הערות על התפריט:
    מומלץ לצמצם את שתית הקפה.
    בוקר: חלב 1%, גם פילפל אדום
    17: במקום שניצל - בקר רזה\דג טרי\עוף ללא עור ושומן ללא טיגון ורוטב.
    18:30 במקום חטיף אנרגיה - 2 פרוסות לחם קל מלא עם 2-3 תמרים
    21:: אחר הפעילות את חייבת פחמימה עם חלבון למשל פסטה עם גבינה בולגרית או לבנה 5% וביצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליכון

אהרון
    29/05/2009

בשעת הליכה, אפילו מהירה, את שורפת הרבה פחות מ-600 קק"ל. אין להסתמך על מה שמראה המכשיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו