יורדת בהיקפים אבל המשקל תקוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יורדת בהיקפים אבל המשקל תקוע
    רנין
    31/05/2009

שלום אני בת 31 עושה דייטה נעל דעת עצמי והתפריט שלי הוא : בבוקר נסקפה
    ארוחת עשר לחמנייה קלה עם ירק
    ארוחת צהריים בשלוש קופסה וחצי טונה מסוננת עם סלט חסה
    בשש שתי או שלוש פריכיות אורז עת לבנה או גבינה דלת שומן
    במהלך היום אני שותה נס קפה עוד פעם
    אני כבר חודש בתפריט זה כולם שואלים מה אני עושה כי במראה מאוד רזיתי אפילו קניתי מכנס מידה פחות עליתי על המשקל והייתי בהלם שהמשקל עדיין אותו דבר אני לא עושה ספורט הייתי רוצה לדעת למה ומה קורה לגוף שלי
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הבדל במישקל הסגולי

אהרון
    31/05/2009

המשקל הסגולי (צפיפות) של רקמת השומן הוא בקירוב 0.75 לעומת המים שהוא 1, כלומר כמות שומן שווה לכמות מים מבחינת המישקל תופסת יותר נפח.
    כמות השומן בגוף ירדה עקב מאזן קלורי שלילי ובמקומו הצטברו מים (זה קורה לפעמים אצל נשים), כלומר אחוז המים עלה. הואיל והמים תופסים נפח קטן יותר מהשומן עבור אותו משקל, הנפח הכולל של הגוף שמתבטא בהיקפים ירד אבל המשקל לא השתנה. אין מה לדאוג, את לא תצברי נוזלים לאין סוף וגם הירידה במשקל תגיע בקרוב אבל העיקר ההקפים ואחוז השומן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רנין

ד''ר רוני חרמון
    02/06/2009

שליש מהאוכלוסיה אינם יורדים באופן סימטרי במשקל ובהיקפים הדבר תלוי ביחס פירוק השומן והשריר למזלינו לקרת המשקל האופטימלי זה מסתדר כך שאם את יורדת בהיקפים את יכולה להיות שקטה שהדיאטה שלך בסדר בשלב מסויים גם המשקל ירד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו