טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 31 עושה דייטה נעל דעת עצמי והתפריט שלי הוא : בבוקר נסקפה ארוחת עשר לחמנייה קלה עם ירק ארוחת צהריים בשלוש קופסה וחצי טונה מסוננת עם סלט חסה בשש שתי או שלוש פריכיות אורז עת לבנה או גבינה דלת שומן במהלך היום אני שותה נס קפה עוד פעם אני כבר חודש בתפריט זה כולם שואלים מה אני עושה כי במראה מאוד רזיתי אפילו קניתי מכנס מידה פחות עליתי על המשקל והייתי בהלם שהמשקל עדיין אותו דבר אני לא עושה ספורט הייתי רוצה לדעת למה ומה קורה לגוף שלי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
המשקל הסגולי (צפיפות) של רקמת השומן הוא בקירוב 0.75 לעומת המים שהוא 1, כלומר כמות שומן שווה לכמות מים מבחינת המישקל תופסת יותר נפח. כמות השומן בגוף ירדה עקב מאזן קלורי שלילי ובמקומו הצטברו מים (זה קורה לפעמים אצל נשים), כלומר אחוז המים עלה. הואיל והמים תופסים נפח קטן יותר מהשומן עבור אותו משקל, הנפח הכולל של הגוף שמתבטא בהיקפים ירד אבל המשקל לא השתנה. אין מה לדאוג, את לא תצברי נוזלים לאין סוף וגם הירידה במשקל תגיע בקרוב אבל העיקר ההקפים ואחוז השומן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שליש מהאוכלוסיה אינם יורדים באופן סימטרי במשקל ובהיקפים הדבר תלוי ביחס פירוק השומן והשריר למזלינו לקרת המשקל האופטימלי זה מסתדר כך שאם את יורדת בהיקפים את יכולה להיות שקטה שהדיאטה שלך בסדר בשלב מסויים גם המשקל ירד
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד