היי לכולם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי לכולם
    חייכנית
    31/05/2009

אני חדשה פה בפורום (עד היום לא היה לי את האומץ)
    בחצי שנה האחרונה ירדתי כמעט 40 קילו!!!
    אני נראית עכשיו נהדר ומרגישה נפלא אבל יש בעיה אחת...אני בחרדת מסעדות
    בכל פעם שחברים מזמינים אותנו, בכל פעם שיש איזה אירוע או משהו בסגנון אני פשוט מוצאת את התירוצים הכי הזויים בעולם.
    איך אפשר לחיות ככה???
    אז לגבי הבעיה הזו, אין לי מושג מה לעשות...
    מה שכן, מצאתי אור מעומעם בקצה המנהרה-
    קיבלתי המלצה מחברה, גם כן שמנה לשעבר, על מסעדת מאראבו של השף יואב בר (זה שניצח עכשיו את סטפן)
    יש להם קטע כזה של מנות אמצע, שזה בין עיקריות לראשונות וזה כאילו סביר ביותר גם מבחינת מחיר וגם מבחינת כמות.
    אין ברירה ואני הולכת לשם היום.
    אספר איך היה

שבוע מקסים!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי לכולם

הוספת תגובה

• כל הכבוד

מיכל
    31/05/2009

לך חייכנית 40 קילו וואי איך עשית את זה?
    אשמח להתכתב איתך כי אני צירכה לרדת 26 קילו רזיתי כבר 4.5 אבל אשמח אם נוכל לתקשר אני אמא ל3 בת 30 ותהני מאד במסעדה היום........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו

טליה
    01/06/2009

אני קוראת את ההודעה שלך וממש המומה, איך הצלחת להוריד כל כך הרבה, בכמה זמן, עשית דיאטה מוכרת, אשמח לשמוע פרטים אנ י 9 חודשים לאחר לידת תאומים, עודף של 13 ק"ג בערך רוצה מאוד להתחיל ולא מצליחה, מתוסכלת מכך אשמח לשמוע ממך טיפים איך להתחיל

תודה טליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו