טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני חדשה פה בפורום (עד היום לא היה לי את האומץ) בחצי שנה האחרונה ירדתי כמעט 40 קילו!!! אני נראית עכשיו נהדר ומרגישה נפלא אבל יש בעיה אחת...אני בחרדת מסעדות בכל פעם שחברים מזמינים אותנו, בכל פעם שיש איזה אירוע או משהו בסגנון אני פשוט מוצאת את התירוצים הכי הזויים בעולם. איך אפשר לחיות ככה??? אז לגבי הבעיה הזו, אין לי מושג מה לעשות... מה שכן, מצאתי אור מעומעם בקצה המנהרה- קיבלתי המלצה מחברה, גם כן שמנה לשעבר, על מסעדת מאראבו של השף יואב בר (זה שניצח עכשיו את סטפן) יש להם קטע כזה של מנות אמצע, שזה בין עיקריות לראשונות וזה כאילו סביר ביותר גם מבחינת מחיר וגם מבחינת כמות. אין ברירה ואני הולכת לשם היום. אספר איך היה
שבוע מקסים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לך חייכנית 40 קילו וואי איך עשית את זה? אשמח להתכתב איתך כי אני צירכה לרדת 26 קילו רזיתי כבר 4.5 אבל אשמח אם נוכל לתקשר אני אמא ל3 בת 30 ותהני מאד במסעדה היום........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני קוראת את ההודעה שלך וממש המומה, איך הצלחת להוריד כל כך הרבה, בכמה זמן, עשית דיאטה מוכרת, אשמח לשמוע פרטים אנ י 9 חודשים לאחר לידת תאומים, עודף של 13 ק"ג בערך רוצה מאוד להתחיל ולא מצליחה, מתוסכלת מכך אשמח לשמוע ממך טיפים איך להתחיל
תודה טליה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד