דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    דודי
    03/06/2009

שלום,
    אני בדיאטה כחודשיים וחצי. החלטתי שזהו והשבועיים הקרובים אלה יהיו האחרונים.לכן חשבתי על לתת את הפוש האחרון מעין ספרינט שבסוף הריצה. לכן חשבתי לעשות איזושהי דיאטת בזק/כאסח
    למשך 3 4 ימים הבאים. השאלה שלי, האם זה מזיק יתר על המידה מפני שאני כבר חודשיים וחצי בדיאטה? המטרה שלי היא להוציא רויבעים אני כרגע עומד על 13 אחוזי שומן ואני רוצה להגיע ל11 אחוזי שומן.
    אולי אפשר המלצה להמשך השבועיים הקרובים.
    תודה רבה על ההתיחסות.:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• לא רק אחוז השומן

אהרון
    03/06/2009

אתה בטוח שיש לך ריבועים מתחת לשומן? לא כל אחד יכול לבנות ריבועים אם המבנה שלו אינו בהתאם. זה עניין גנטי, ועם הפוטנציאל קיים צריך לבצע אימונים אפקטיביים לשרירי הבטן .
    אתה לא מסרת נתונים (גיל, גובה משקל התחלתי, משקל נוכחי) , תאור התפריט והפעילות הגופנית.
    כל אלה נחוצים כדי לתת הצעות שיעזרו ל"פוש האחרון". הורדה אמיתית של 2% נראית לי לא מציאותית תוך שבועים בלבד אחרי שהגוף שלך כבר "סחוט".
    דיאטת בזק למשך 3-4 ימים לא אמורה להזיק מבחינה בריאותית אבל עם סיומה אתה עלול להחזיר
    מה שהורדת ואפילו יותר. אם אתה רוצה "פיניש מרשים", עדיף להשיג על ידי הגברת הפעילות האירובית והורדה מתונה של הערך הקלורי של הדיאטה הנוכחית בתנאי שהיא לא דלה מדי כבר עכשיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהרון

דודי
    03/06/2009

קודם כל תודה התרשמתי ממך מאוד,
    שנית אממ האמת שאני דיי מבין בכל הנושא אך רציתי חוות דעת נוספת וראיתי שדעתך כמו שלי.
    כמו כן גילי הוא 18 גובה 188 ס"מ משקל 79. וכן יש לי ריבועים מתחת לשומן כבר רואים מעט את העלינות ומרגישים את כולם כאשר נוגעים בבטן,וכן באור מסויים או במראה מסויימת רואים את שישייה כך שיש ריבועים.
    הדיאטה שעשיתי עד כה הייתה מאוזנת למדי. דאגתי שהגוף יקבל כל מה שהוא צריך ובמידה הנכונה.רק כמובן שזהו נמאס הקיץ בא יוצאים לבלות וזהו אני רוצה לסיים עם זה.
    אני בטוח לא יחזיר את הקילוגרמים שהורדתי(גם אם אתחיל בכאסח) משתי סיבות1-יש לי כוח רצון ומשמעת עצמית.
    2-אני מתאמן על בסיס יומי,אם זה ריצות או מכון כושר.

עכשיו מה דעתך לתת תפוש ולהכנס לכאסח או נאמר פעמיים ביום אירובי במקום?,אני חייב את הפוש האחרון הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עדיין בדעתי

אהרון
    04/06/2009

תוך הדגשה שהעניין הנדון אינו מדע מדוייק ואין בהכרח גישה אחת מנצחת. מה שמתאים לאחד לא תמיד מתאים גם לשני ומאחר שיש לך מספיק ידע ונסיון בנושא, מיותר להסביר לך.
    ברצוני להבהיר בקשר לקטע של ה"פוש" הקצר והחזק. לא התכוונתי להחזרת כל הקילוגרמים שהשלת מהתחלת משטר ההרזיה, אלא למה שתוריד בפרק האינטנסיבי של 3-4 ימים
    האחרונים. מלבד זה איבוד קטן של מסת שריר בקטע של "היובש" הוא בלתי נמנע מכיוון שאין לך מספיק עתודות שומן זמין.
    לסיכום, הייתי הולך על הגברת השריפה על יד הכפלת הפעילות האירובית תוך המשך אימוני ההתנגדות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהרון

דודי
    04/06/2009

תודה רבה עזרת לי מאוד ואני מעריך את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענוג לשמוע, בהצלחה!

אהרון
    04/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו