הצעות לתפריט דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצעות לתפריט דיאטה
    קרן
    04/06/2009

שלום!
    ילדתי לפני שבעה חודשים ואני מעוניינת לעשות דיאטה. אני שוקלת 72 והגובה שלי הוא 1.69 אני בת 25. אשמח אם תוכלו להגיד לי אם התפריט בסדר.
    התפריט שלי הולך בדר"כ כך:
    בוקר: קפה ופרוסת עוגה/רוגלך/רק קפה.
    צוהרים: קישואים, בטטה,וביצה/כוס קורונפלקס וכוס חלב/ביצה עם סלט יקרות/סלט ירקות+כף טחינה וטבעול.
    ארוחת ארבע: לא תמיד!!! יוגורט או מעדן.
    ארוחת ערב: פסטה עם רוטב/אורז עם חזה עוף/ירקות עם בשר וכדו'.

עוד אציין שאני עושה הליכה לפחות שלוש פעמים בשבוע כשעה.
    התפריט הוא מה שאני אוכלת בדר"כ ניסתי להוסיף ארוחת בניים אבל אז אני מרגישה כאילו אכלתי יותר מידי, אני מסדרת עם שלוש ארוחות האם זה בסדר? האם התפריט טוב?
    אשמח לתגובתכם המהירה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצעות לתפריט דיאטה

הוספת תגובה

• כמה שינוים

אהרון
    04/06/2009

שלום!
    ילדתי לפני שבעה חודשים ואני מעוניינת לעשות דיאטה. אני שוקלת 72 והגובה שלי הוא 1.69 אני בת 25. אשמח אם תוכלו להגיד לי אם התפריט בסדר.
    התפריט שלי הולך בדר"כ כך:
    בוקר: קפה ופרוסת עוגה/רוגלך/רק קפה.
    ====לא עוגה\רוגלך אלא פרוסת לחם קל מלא עם גבינה 3% ופילפל אדום
    צוהרים: קישואים, בטטה,וביצה/כוס קורונפלקס וכוס חלב/ביצה עם סלט יקרות/סלט ירקות+כף טחינה וטבעול.
    ===לוותר על בטטה וטבעול. במקום קורנפלקס דגנים טבעים כמו שבולת שועל. חלב 1%.תמיד סלט
    ארוחת ארבע: לא תמיד!!! יוגורט או מעדן.
    ==רק יוגורט 1.5%
    ארוחת ערב: פסטה עם רוטב/אורז עם חזה עוף/ירקות עם בשר וכדו'.
    ===פסטה מלאה עם גבינה 3%. לוותר על אורז לטובת ירקות מבושלים. תמיד ירקות טריים.

עוד אציין שאני עושה הליכה לפחות שלוש פעמים בשבוע כשעה.
    ===אם כל יום, תרזי יותר מהר.
    התפריט הוא מה שאני אוכלת בדר"כ ניסתי להוסיף ארוחת בניים אבל אז אני מרגישה כאילו אכלתי יותר מידי, אני מסדרת עם שלוש ארוחות האם זה בסדר? האם התפריט טוב?
    ====רצוי לאכול לפחות 4 פעמים אבל אם שלוש מתאים לך ולא גורם לאכילת יתר זה בסדר
    אחרי השינוים התפריט בסדר.
    אשמח לתגובתכם המהירה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו