עזרה להורדה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה להורדה במשקל
    שני
    06/06/2009

התחלתי דיאטה מלפני שנה והייתי במשקל 81 קילו בגובה 1.64 והורדתי עד עכשיוו 16 קילו
    כבר ארבעה חודשים שאין לי תזוזה במשקל (65) ואני מתאמנת בכדורסל 2-3 שעות במאמץ בינוני
    כול יום .הפחתתי בכמות האוכל ואני אוכלת שתי ארוחות קטנות ביום אחד בבוקר (שזה או צלחת קורנפלקס בינונית או שייק פירות דל קלוריות) ובערב אחרי אימון אני אוכלת 100 גרם אורז או פתיתים וסלט וקוטג
    עד עכשיו אין שינוי לא בגוף ולא במשקל אני רוצה לדעת אם זו הצורה שבה אני אוכלת מפריעה להוריד במשקל? . ועוד משהו במדד BMI כתוב שאני במשקל תקין אך במציאות אני נראית לא במשקל תקין איך זה יתכן ? מכוון שאני נראית בהרבה יותר מ 65 קילו ושום דבר לא עוזר
    אשמח לתשובה במהרה שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה להורדה במשקל

הוספת תגובה

• שני

ד``ר נסטור ליפובצקי
    06/06/2009

הי,
    כל הכבוד על ההורדה!. אני חושב שמה שאת עושה עכשיו ממש לא נכון. אכילה כל כך מועטה יכולה בעצמה לגרום להפסקת הורדה במשקל. תחזרי לאכול נכון ומאוזן כמו בהתחלה, לגבירי את הפעילות האירובי ועם הזמן תראי התקדמות.
    ה-BMI שלך כרגע הוא בגבול העליון של הנורמה. את יכולה לרדת עוד במשקל.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו