טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בדיאטה 4 חודשים ירדתי 5 קילו וזהו עכשיו נתקעתי על משקל 62.5 אני חייבת לציין שגם בדיאטה שעשיתי לפני 3 שנים לא הצלחתי לרדת למשקל מתחת ל62. מה אני יכולה לעשות? אני רוצה להגיע למשקל 55 ואני כבר לא יודעת מה לעשות. שירדתי את ה5 קילו הרגשתי שעליתי על דרך המלך אבל עכשיו אני שוב תקועה. אגב אם לא ציינתי גובהי 1.59 ואני אוכלת בין 1000 ל1200 ק"ג עושה פעילות גופנית 45 דק' הילכון פעמיים בשבוע שעה ספינינג בשבוע וקצת תרגילי מכשירים (פעמיים בשבוע).
מה אני עושה לא בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ירידה במשקל נוצרת לאורך זמן וחייבים להתמיד בדיאטה מבלי לשבור אותה אפילו פעם אחת . חייבים להתמיד לפחות 3 חודשים ולשמור על ההישג עוד שישה חודשים. תרדי ל- 1000 קל' ליום תשתי 20 כוסות מים ליום תשתדלי להרבות בירקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד