ירידה במשקל תקועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל תקועה
    יעל
    08/06/2009

אני בדיאטה 4 חודשים ירדתי 5 קילו וזהו עכשיו נתקעתי על משקל 62.5 אני חייבת לציין שגם בדיאטה שעשיתי לפני 3 שנים לא הצלחתי לרדת למשקל מתחת ל62. מה אני יכולה לעשות? אני רוצה להגיע למשקל 55 ואני כבר לא יודעת מה לעשות. שירדתי את ה5 קילו הרגשתי שעליתי על דרך המלך אבל עכשיו אני שוב תקועה.
    אגב אם לא ציינתי גובהי 1.59 ואני אוכלת בין 1000 ל1200 ק"ג
    עושה פעילות גופנית 45 דק' הילכון פעמיים בשבוע שעה ספינינג בשבוע וקצת תרגילי מכשירים (פעמיים בשבוע).

מה אני עושה לא בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל תקועה

הוספת תגובה

• גיל ותפריט יומי?

אהרון
    08/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 27

אלינור
    08/06/2009

תפריט יומי סטנדרטי

בוקר 2 פרוסות לחם קל עם 2 כפיות קוטג' 5%

צהריים כוס פחממות (אורז, ספגטי,פתיתים, קוסוקוס,איטריות) + חזה עוף/קציצות עוף/פרגית + ירקות

לפני אימון (שעה 17:00- מעדן/פרי/ חטיף אנרג'י SHAPE ללא סוכר (58 קלוריות)

ארוחת ערב- סלט גדול עם טונה או ביצה + 2 פרוסות לחם קל או לחמניה קלה ולפעמים מוסיפה לזה קצת קוטג'

ארוחת לילה פרי או מעדן או קרטיב לייט

אני חייבת לציין שלאחרונה אחרי הארוחת ערב פשוט בא לי לאכול את כל הבית ונורא קשה לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי יעל

ד''ר רוני חרמון
    09/06/2009

ירידה במשקל נוצרת לאורך זמן וחייבים להתמיד בדיאטה מבלי לשבור אותה אפילו פעם אחת . חייבים להתמיד לפחות 3 חודשים ולשמור על ההישג עוד שישה חודשים. תרדי ל- 1000 קל' ליום תשתי 20 כוסות מים ליום תשתדלי להרבות בירקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו