תפריט לילדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט לילדה
    טל
    08/06/2009

שלום אני בת 14 גובה 1.55 ומשקל 45..
    רציתי לדעת אם תוכלו בבקשה לכתוב לי תפריט שיעזור לי לגידלה, תפריט נכון שיספק את כל הדברים ואבות המזון וכך גם יעזור לי לגדול ולגבוה..
    כיוון שבמשך 8 חודשים עשיתי דיאטת כאסח רק של אוכל בריא וראיתי שבזמן הזה אני לא משמינה,לא גובהת פשוט נשארת אותו דבר...
    עכשיו הבנתי שזה שטויות ואני רוצה לקבל צורת גוף של אישה ולהשמין קצת ..
    מהו התפריט שמתאים לכך ?
    תודה..
    טל :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט לילדה

הוספת תגובה

• אין תפריט שגורם לגביהה

אהרון
    08/06/2009

פוטנציאל הגובה זה נתון גנטי. איאפשר להיות יותר גבוה ממה שתוכן במקרים קיציניים אפשר
    לדכא את הגביהה אבל לא נראה לי שזה המקרה שלך. אולי הצמיחה שלך לגובה נעצרה בהתאם לתכנון הגנטי, אולי תתחדש ותוסיפי עוד כמה סנטימטרים.
    את צריכה לאכול מאוזן הרבה ירקות, בשר רזה איכותי, גבינות עד 5%, פירות, דגים, ביצים, לחם מלא, אורז מלא, קטניות גם קצת מתוק. פעילות גופנית לפי מה שאת אוהבת גם כן חשובה.
    המשקל שלך לא נורא נמוך יחסית לגיל. גוף נשי זה רק עניין של זמן, אין מה למהר.
    אם התפריט מדאיג אותך לכי לדיאטנית בלווי הורה והיא תתאים לך תפריט בהתאם לנתונים והעדפות. בפורום לא נהוג להרכיב תפריט אבל אם את רוצה, פרטי מה שאת אוכלת ונראה מה אפשר
    לשפר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי טל

ד''ר רוני חרמון
    09/06/2009

אין תפריט לגדילה. את צריכה בגילך לאכול אוכל בריא כמה שאת רוצה וצריכה ללא הגזמה ולא בחזירות. לא לאכול מתוקים וחטיפים לעשות פעילות גופנית ולשתות הרבה מים הזמן יעניק לך גוף של אישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו