טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
===התנגדותי לרדוקטיל נימקתי בתשובה להודעתך הקודמת בשבוע שעבר, אבל רצונך כבודך וחבל. והדיאטה שלי היא בבוקר קפה עם חלב 1% ===דייסה משלוש כפות שיבולת שועל עם חלב 1%, ירקות ואני אמורה לאכול בעשר פרי ====גם יוגורט 1.5% צהריים אני אוכלת סלט עם פרגית במחבת ללא שמן =סלט ענק, -250-200 גר פרגית לאחר סילוק השומן אחרי צהריים אני שותה קפה ולפעמים אוכלת מעדן דייט 0%שומן =בלי קפה,יוגורט 1.5% + פרוסת לחם קל מלא ארוחת ערב שלי היא סלט +חביתה ו 4 פרוסות לחם קל וחצי קופסאת קוטז 3%אחוז =לגוון קוטגי(אפשר קופסה שלמה) עם קופסת סרדינים ללא שמן. חביתה ללא שמן או עם תרסיס. =לחם קל מלא =לילה: פרי וכמובן שתייה של מים ל]חות 15 כוסות ביום והליכה של 3 פעמים בשבוע ==הליכה מהירה כל יום, לפחות שעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם את לא יכולה בבוקר, הוסיפי פרוסת לחם מלא רגיל בארוחת עשר. אם הרדוקטיל לא גורם לך אף אחת מתופעות הלוואי שציינתי בהתייחסותי בשבוע שעבר את יכולה להמשיך עד שתגמרי מה שקנית ("אין חכם כבעל הניסין") , אבל לא משם תבוא הישועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים