היי אהרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי אהרון
    מיכל
    11/06/2009

רציתי לשאול ,היום לא כ"כ אכלתי גם בגלל חוסר תיאבון וגם בגלל שהייתי עסוקה (ואני יודעת שזה לא תרוץ לא לאכול..)
    בכל אופן רציתי לדעת האם בארוחת הערב שאני מתכננת לאכול אח"כ מותר לי לאכול יותר ?כמובן לא לעבור את מכסת ה 1200- או לאכול כמו כל ערב אפילו שערך הקלוריות להיום יהיה נמוך?
    ועוד שאלה מה אתה חושב על צ'יפס קנוי אם אני אופה אותו בתנור בלי להוסיף שמן כמובן
    וכמה זאת מנה נורמלית מזה?

תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי אהרון

הוספת תגובה

• שכחתי

מיכל
    11/06/2009

עוד שאלה, מאז שהתחלתי בדיאטה הציפורניים שלי בידיים ממש חלשות הם נשברות ומתקלפות

האם זה קשור לתזונה? ואם כן מה וכמה לאכול? שמעתי שזה חוסר סידן
    אבל אני אוכלת מוצרי חלב כריך מרוח בגבינה 3% בבוקר לפעמים נס עם חלב 1%
    ובערב אני לרוב גם אוכלת גבינה 2 או 3 כפות 3% ולפעמים פרוסה גבינ"צ 9% (פעם פעמיים בשבוע) ואם בא לי גם נס עם חלב רזה כל זה לא מספיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רק סידן

אהרון
    11/06/2009

אם זה קורה בטוח רק מהתחלת הדיאטה (בהנחה שלא פטריה), ייתכן שנוצר חוסר באחד או יותר מאלה: סידן, אבץ, ברזל, אשלגן, ביוטין (וויטמין מקבוצת B)
    זה קורה לרוב בדיאטות כאסח אבל הדיאטה שלך אינה כזאת.
    בכל מקרה כדאי לבדוק בבדיקת דם מה המצב של המרכיבים הנ"ל לפני שתגשי לרופא עור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לילה טוב

מיכל
    11/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחת ערב

אהרון
    11/06/2009

מותר יותר מהרגיל אבל אם לא תשלימי 1200 קק"ל לא יקרה אסון. אפשר לאכול גם רגיל בתנאי שזה לא גורם לבולמוס אחר כך וזה רקורא רק מידי פעם.
    צ'יפס קנוי או ביתי מחוץ לתחום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו