שאלה חשובה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה.
    שר
    13/06/2009

אני מאוד שומרת על הגוף שלי ועל אורך חיים בריא,עוסקת בספורט וכד'..
    השאלה שלי היא שאתמול בבוקר שנשקלתי שקלתי 53 ק"ג,משקל שאני רגילה אליו ואוהבת אותו.
    אתמול בבוקר אכלתי ארוחת בוקר במסעדה(כמובן שלא נגעתי בגבינות שמנות ואכלתי לחם קל). במהלך היום לא אכלתי כלום ובערב הוזמנתי לאירוע. היו שמה דברים רבים אך עמדתי בפיתוי ולא נגעתי פחממות או מתוקים. רק מעט בשר,סלט ולבסוף לקינוח כמה פלחי אבטיח.
    לאחר הארוחה הרגשתי מפוצצת.
    עכשיו כשקמתי בבוקר הרגשתי שאני כבדה יותר. נשקלתי וגיליתי שעליתי חצי קילו מאתמול,ואני רואה את זה...
    אני כ"כ מבואסת ! זה כ"כ מעצבן שבגלל פעם אחת שאכלתי יותר מהרגיל אני משמינה.
    אני ממש ממש לא יודעת מה לעשות.
    האם זה סתם תופעה של לאחר הארוחה והיא תעבור עד מחר מוחורתיים בכך שאני אשלב את התפריט הרגיל שלי+ספורט?
    או שעלי שוב לפתוח בדיאטה ולהיאבק בחצי קילו הזה?
    מצפה לתשובה,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה.

הוספת תגובה

• אין מקום לדאגה

אהרון
    13/06/2009

אם את בטוחה שזה כל מה שאכלת, את לא צריכה לדאוג. תנודות במשקל של חצי קילו מהיום למחר היא תופעה נפוצה בעיקר אצל נשים ולרוב מדובר על צבירת נוזלים ותכולת מערכת העיכול. בשביל תוספת של חצי ק"ג שומן צריך מאזן חיובי של כמעט 4000 קק"ל, וזה לא המקרה שלך.
    הייתי מיעץ לך לוותר על השקילה היומית ולהסתפק בפעם בשבוע כי זה יותר רלוונטי.
    את לא צריכה לצמצם למחרת את התפריט היומי, אבל למען השקט הנפשי, תוספת פעילות גופנית מומלצת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :]

שר
    13/06/2009

תודה רבה אהרון..
    זה בדיוק מה שאכלתי אתמול.
    והיום גם הלכתי לרכוב על אופניים מרוב הלחץ שעליתי.. :))
    ממש תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מירית

ד''ר רוני חרמון
    13/06/2009

אין מקום לדאגה המשקל יכול לנוע בתנודות של יותר מקילו ולכן רצוי להשקל בתדירות של פעם בשלושה ימים. אם את ממשיכה לשמור משקלך שוב ייתיצב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו