לאהרון!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאהרון!!!
    ליאל
    13/06/2009

עקב שגיאות כתיב תיקנתי את ההודעה. יותר נוחה כעת

אינני רעבה והבולמוסים שלי אינם נובעים מרעב אלא מרעב "מדומה" כלומר הייתי פעם אנורקסית ועכשיו הגוף משלים את מה שהחסיר (כך הסברו לי) אך הבעיה היא שעכשיו זה התפתח לי לבולמיה כלומר אחרי בולמוס אני מקיאה לכן אני רוצה לעשת שלא ייו לי בולמוסים.
    קורנפלקס יכול ליצור בולמוסים? איזה אוכל יוצר בולמוסים? תמיד אחרי ארוחת הצהרים יש לי בולמוס! איזה אוכל רצוי שהוא לא עושה בולמוסים והאם ארוחות קטנות ביום (כ-5 ארוחות של פחמימות למשל בתור ארוחה אחת זה כוס פסטה/ אורז) ימנע בולמוסים?

תודה.
    נ.ב- ניתן לציין כי הבולמוסים שלי הם תמיד של ממתקים ולא של אוכל ממש ):

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאהרון!!!

הוספת תגובה

• קראי שוב מה שעניתי לך אתמול

אהרון
    13/06/2009

קורנפלקס זה רע מאוד למי שיש בולמוסים ובכלל. האינדקס והעומס הגליקמי שלו גבוהים ומגביר את התאיבון.
    תמיד הבולמוס מתבטא באכילת מתוקים ופחמימות מרוכזות.
    כפי שכבר ציינתי, בארוחות המועדות לבולמוסים אכלי בעיקר חלבונים, ובמקרה שלך מותר (הרע במיעוטו) גם מוצרים שומניים שמורידים את הערך הגליקמי של הארוחה. אכלי גבינה 9%, סלמון צלוי, בשר בקר (לא שמן במיוחד), ביצים כולל חביתה מטוגנת במעט שמן. כמו כן קטניות אמורות למתן נטיה לבולמוס בזכות אינדקס גליקמי נמוך והרכב של פחמימות וחלבון ביחד. (חומוס, פול, עדשים, אפונה, שעועית יבשה בכל הצבעים). ההמלצה שלי לפנות ליעוץ עדיין תקפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אהרון

ליאל
    14/06/2009

תודה אקח זאת לתשומת ליבי!
    מעכשיו אעבור לאכילת פחמימות מורכבות כי עכשיו אני יוצאת לחופש גדול אז את הארוחות בוקר אעשה יותר גדולות ולא סנדוויץ' שאני לוקחת לבית ספר אני אוכל אפילו כוס אורז מלא בבוקר, או חצי ביגלה ירושלמי עם חביתה וגבינות זה טוב.. כי ארוחת בוקר טובה מונעת בולמוסים.
    תודה רבה על העזרה והתמיכה, אתה מעולה
    אבל יש בעיה קטנה- לאורך כל חיי אצטרך להמנע ממתוק? כלומר אסור לי אפילו ממתק אחד ב-3 ימים? אפילו לא וופל עם הנס או פרוסת עוגה קטנה? אתה שורד בלי ממתקים? איך אתה לא מתפתה? חחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי חמודה

אהרון
    14/06/2009

ביגלה לא טוב.

למעשן בגמילה אסור לגעת בסיגריה, ולאלכוהוליסט אפילו להריח אלכוהול. גם אצלך מדובר בגמילה.
    אם לא תצליחי להגמל ממתוקים (המומחה שתפני אליו ידריך אותך), לא תוכלי להתרפא.
    בינתיים אין מה לדבר על פעם בשלושה ימים. כל עוד תשארי עם אובססית המתוקים, אין מקום לאופטימיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודק~

ליאל
    14/06/2009

אוקי אנסה כמה שיותר להתרחק מהבית כי לרוב אני לבד, מחר אני הולכת לפארק ולוקחת איתי ארוחות לשם(בוקר וצהריים) ככה אמנע בולמוס, ואני מקווה שכשאתארגן לפארק ואכין את התיק שלא יהיה לי בולמוס.. אולי אני אלעס סוכריה/ תפוח תוך כדי (:

בשלב הזה אנסה להמנע ממתוק כמו שאמרת, למשך תקופת בחופש הגדול, אשתדל לאכול יותר אוכל מאשר חטיפים כי הרוב אצלי בקלוריות זה סתם חטיפים וממש חבל כי הם לא תורמים כלום.

לימדת אותי המון, אני מקווה שאצליח כי אני לא רוצה לספר להורים שאני בולמית אני מפחדת ):
    תודה רבה על התמיכה והעזרה אתה מאוד מחזק אותי,
    הבעיה היא מה אעשה אחרי החופש הגדול? כלומר אני לא בבית ולכן לא אוכל לאכול בבוקר אורז או משהו ואהיה חייבת לקחת איתי סנדוויץ' ותמיד שאני אוכלת פחמימה על הבוקר כמו כוס אורז או משו באמת שאין לי רצון לבלוס. מה אעשה? כי אחרי החופש הגדול יהיה לי בית ספר וגם פדיחה לבוא בקופסא אורז וגם אין מיקרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קדם נגיע לגשר ונראה איך עוברים אותו

אהרון
    14/06/2009

בינתיים תתחילי, בסוף החופש עוד נראה.
    סוכריה אינו רעיון טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה נדבקת באורז

נופר
    15/06/2009

קחי לחם מקמח מלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והנה מה שאני כתבתי-

minerva
    13/06/2009

לי נשמע שיש לך הפרעת אכילה.
    במקרה זה אני לא מאמינה שחלוקה שונה של הארוחות או המנעות ממזונות מסוימים ימנעו את הבולמוסים. רוב האנשים אוכלים הכל ולא נתקפים בולמוס.
    אני מציעה לך לפנות למרפאת אכילה/לרופא שלך שידע להפנות אותך/לדיאטנית שתדע להדריך אותך או להפונת אותך לגורמים האחרים.
    בהצלחה! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו