טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני גבר בן 23. 1.68 מטר, שוקל כרגע 69. לפני כחודש התחלתי דיאטה+שילוב חדר כושר. כששקלתי 75 לא הלכתי לדיאטנית כי חשבתי שאני יכול לבד. אני משתדל לאכול 3 ארוחות ביום. בבוקר פתית עם גבינה קלה, בצהריים עוף/פרגיות בתנור עם אורז ובערב שוב פתית עם גבינה כמובן שבכל ארוחה אני משלב גם סלט. אמנם ב3 שבועות ירדתי 6 קילו אבל אומרים לי שלא ככה צריכה להיות דיאטה. רציתי לשאול איך אני יכול לגוון? לפעמים מתחשק לי גם לסטות אבל אני מחזיק את עצמי. עדיף לי להתייעץ עם דיאטנית או שאני יכול להמשיך לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בטח שהוא ימליץ לך להוסיף 2-3 ארוחות ביניים קטנות, את העוף לאכול ללא שומן, עור ורוטב, האורז מלא, לגוון בדג איכותי, לאכול 2-4 פירות ביום, הרבה ירקות מגוונים, גבינות עד 5%, מוצרי קמח מלא, המנעות מטיגון , מתוקים ,דברי מאפה, מיצים ומשקאות ממותקים כולל דייט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הירידה שלך במשקל מרשימה מאוד ונראה כי אתה נחוש ובעל אופי "חזק". יחד עם זאת כדי לשמור על הישגך רצוי שתעשיר יותר את התפריט הן מבחינת גיוון (מוצרי חלב שונים, דג, בשר, דגנים, קטניות) והן מבחינה קלורית (בהדרגה) כדי שחילוף החומרים לא "יואט" וגופך יתרגל להסתפק במעט קלוריות. ממליצה לך לפנות לייעוץ תזונתי, אפילו חד פעמי, אם אינך חושב שאתה זקוק למסגרת. בהצלחה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים