שומרת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומרת..
    מישהי
    16/06/2009

שלום לכולם..
    לפני 3 חודשים התחלתי דיאטה וריזיתי עד כה 7 קילו .. עכשיו המשקל שלי עומד על 53 .. גובה 162 .. אני מעוניינת להוריד עוד 3 קילו.. השאלה שלי היא כמה קלוריות עליי לצרוך ביום על מנת לרדת בקצב של קילו לשבוע וכמה קלוריות לשמירה אחרי סיום הדיאטה?
    אשמח לתשובו ת מכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שומרת..

הוספת תגובה

• קלוריות

אהרון
    16/06/2009

חישוב הקלוריות מול הורדת משקל בפועל הוא תאורטי בלבד בגלל ששריפת אנרגיה בסיסית שונה מאדם לאדם ומושפעת משמעותית על ידי הורדה בהקף התפריט.
    אם עד עכשיו ספרת קלוריות ורזית חצי קילו לשבוע בממוצע (קצב נכון), צריך להמשיך באותו מינון
    פחות 10-15% אם את רוצה לשמור על הקצב. זה מכיוון שהגוף מצד אחד שוקל פחות, ומצד שני למד לחסוך באנרגיה.
    עדיף לא להוריד את הערך הקלורי של התזונה אלא להגביר את היקף הפעילות האירובית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשלב זה, קילו לשבוע אינו מציאותי.

אהרון
    16/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למישהי

ד''ר רוני חרמון
    17/06/2009

בכל מצב במצבך לא תרדי קילו בשבוע. אם תצרכי את כמות הקלוריות שתקבלי מהנוסחה הבאה ליום תשמרי על משקלך אם תצרכי פחות תרדי במשקל. משקלך כפול 21.6 .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו