טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי!! בת 22, שוקלת 56 על 1.62, אני רוצה לרדת למשקל 52.כרגע אני לא שומרת ואוכלת מה שבא לי, אני מאוד אוהבת פסטות והתרגלתי לאכול פסטה 4 פעמים בשבוע עד שהחלטתי שדי, זהו, אני חייבת להתחיל לאכול נכון ובריא.. אז רציתי לתת לכם דוגמא לתפריט שבניתי לבד..אני לא מאותם אנשים שאוהבים לאכול כל הזמן, לכן אני חושבת שיהיה לי יותר טוב לאכול ארוחות גדולות 3 פעמים ביום במקום הרבה ארוחות קטנות לאורך כל היום.
ארוחת בוקר בשעה 11:00 (אני לא יכולה לאכול לפני) שוקו 2% שומן + 2 פרוסות לחם קל, כשבפנים: 1.ממרח עגבניות מיובשות 2.גבינה בולגרית 5% 3.בזיליקום 4.פטריות 5.נבטים
בשעה 13:00 אני אוכלת פרי כמו בננה או גויאבה.
ארוחת צהריים בשעה 15:00 שניצל דק עם סלט גדול (חסה,בצל,עגבניות ומלפפון)
בארוחת הערב אני צריכה קצת עזרה, אני יכולה לאכול עוד סנדוויץ שווה ערך לסנדוויץ מהארוחת בוקר? או שזה יהיה יותר מידי לחם? ושאלה אחרונה- אני כבר לא שותה קולה יותר אבל מצאתי שיש משקה מוגז שהערך הקלורי ל100 מ"ל זה 24 קלוריות. האם זה הרבה?
המון המון תודה !!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ארוחת בוקר בשעה 11:00 (אני לא יכולה לאכול לפני) שוקו 2% שומן + 2 פרוסות לחם קל, כשבפנים: ===בלי שוקו. לחם מקמח מלא 1.ממרח עגבניות מיובשות 2.גבינה בולגרית 5% 3.בזיליקום 4.פטריות 5.נבטים
בשעה 13:00 אני אוכלת פרי כמו בננה או גויאבה.
ארוחת צהריים בשעה 15:00 שניצל דק עם סלט גדול (חסה,בצל,עגבניות ומלפפון) ===שניצל לא יותר מפעם בשבוע. בשר רזה צלוי 150 גר, דג 3 פעמים בשבוע. להוסיף לסלט גם פילפל אדום, ללא רוטב מלבד 1-2 כפיות שמן ולימון
בארוחת הערב אני צריכה קצת עזרה, אני יכולה לאכול עוד סנדוויץ שווה ערך לסנדוויץ מהארוחת בוקר? או שזה יהיה יותר מידי לחם? ===אפשר עוד 2 פרוסות לחם קל מלא אבל למה סנדוויץ'?. למשל קופסת סרדינים עם סלט גדול ופרי (שונה מזה בצהריים) ושאלה אחרונה- אני כבר לא שותה קולה יותר אבל מצאתי שיש משקה מוגז שהערך הקלורי ל100 מ"ל זה 24 קלוריות. האם זה הרבה? ===עזבי, איאפשר לסמוך על מה שכתוב ואפילו אם זה נכון, זה הרבה ולא בריא (קלוריות ריקות). רק מים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד