דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    אני
    17/06/2009

בת 24.6 גובה 1.64 משקל 64 רוצה להגיע ל-57-60 . אני עושה 2-3 סטודיו סי עיצוב והליכה מהירה אני בכושר.
    התפריט שלי: בוקר: 2 פרוסות קל או בייגל קל +פרוסת גיבנה צהובה 5% +נס עם סוכרזית
    ביניים פרי
    צהריים- טבעול לייט(לפעמים 2) + 5 כפות אורז או פתיתים או תפו"א או פסטה+סלט עם כף טחינה
    הייתי צמחונית וחזרתי לאכול עוף לעיתים רחוקות מאוד...
    ביניים פרי
    ערב 2 פרוסות קל +קוטג 3%+נס עם סוכרזית
    לילה- פרי +נס ען סוכרזית
    *2-3 בשבוע חטיף אנרגי מצופה מעט שוקולד* שותה המון מים ולצערי מכורה גם לדיאט קולה*האם בייגל קל זה בסדר לארוחת בוקר או משמין???תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• אנונימית

ד``ר נסטור ליפובצקי
    17/06/2009

הי,
    אני מציעה לך להפוך את הלחם קל לחם מלא ואת הטיבוליט לכוס קיטניות(אפונה או עדשים או שעועית לבנה או גרגירי חומוס)
    עדיף לחם מלא על ביגלה...
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספיגת סידן

אהרון
    17/06/2009

לגבי השפעת השומן על ספיגת הסידן הדעות עדיין חלוקות. לאחרונה פורסמו ממצאים המראים שהספיגה מופחתת במוצרי חלב מתחת ל 3% שומן אבל עדיין יש מחקרים שלא מיחסים חשיבות
    לאחוז השומן. לגבי גורמים אחרים יש אחדות דעים. חיובים: ויטמינים C, D , K וגם מגנזיום. כמו כן הלאקטוז שבחלב ומוצריו יוצר סביבה המקלה את ספיגת הסידן במעיים. בתור פקטור שלילי יש לציין:
    חומצה אוכסלית מצויה בירקות ירוקים מסוג תרד, ובמשקאות המכילים קקאו מונעת ספיגת סידן, וכן כמות גדולה מדי של סיבים תזונתיים מסוג סובין חיטה המכילים חומצה פיטית הנקשרת לסידן בתרכובת לא מסיסה ופוגעת ביעילות ספיגתו.
    לאדם בריא שצורך מספיק מוצרי חלב לא אמורה להיות בעיה של חוסר סידן אם תזונתו מאוזנת, מגוונת ועשירה בפירות וירקות (מספקות וויטמין C) כמו כן חשיפה מתונה וזהירה לשמש יוצרת בגוף
    וויטמין D שכאמור מגביר באופן מוחשי את הספיגה.
    ליתר ביטחון, אני לא ממליץ על מוצרי חלב נטולי שומן (0%) אלא 1-3%. (לא יותר, מסיבה קלורית)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיעדת לנילי

אהרון
    17/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו