זה ממש ממש חשוב עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה ממש ממש חשוב עזרה
    שם חסוי(ציפי)
    23/08/2007

הי אני בת 14 עוד מעט ואני שוקלת בסביבות ה-100 קילו הגובה שלי בסביבות 1.65 ואני מרגישה ממש לא נוח עים עצמי תוכלי לירשום לי המלצה על טפריט שיעזור לי . אני לא יכולה להיתלבש יפה לינשום נורמלי ולהיסתובב עים חברות אני ככה מאז שאני זוכרת את עצמי.אני לוקחת כמה שיותר מקורות מידע ומשלבת הכל יחד...תתודה ציפי(שם חסוי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה ממש ממש חשוב עזרה

הוספת תגובה

• זו שוב אני-היי

שם חסוי(ציפי)
    23/08/2007

היי אני מיצטערת שאני מנדנדת אבל זה ממש
    ממש חשוב לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

עוד 17 לרדת
    24/08/2007

שלום.יש פה למטה תגובות 58 דפים תקראי את כולם.יש שמה איך ירדתי 10 קילו בתוך חודשיים התפריט לא קשה.כבר ירדתי ממשקל 110 למשקל 97 תוך 3 חודשים.חפשי תגובה של גבר 38
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל...

שם חסוי(ציפי)
    24/08/2007

כמהדיאטות שניסיתי לא הצליח לי ויש לי אחים קטנים אני לא יכולה פ-שוט לסלק כל מה שמשמין .צריך להיתחשב.ולפי הדיאטה ותשהביאו לי צריך ליהיות רעבים אבל לא לאכול.
    וזה ניראה בילתי אפשרי לרדת ללא ספורט לך זה הצליח .אבל התחלתי דיאטה חדשה לאכול שרעבים ממש ולא שמישתעממים תודה אבל זה לא יעזור ליי אבל אולי אני ינסה אותה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש חשוב

מוניקה קרן
    24/08/2007

שלום,

הרזיה היא תהליך ממושך ודורש הדרכה, הכוונה ותמיכה מקצועיים. אני ממליצה לך לפנות למסגרת מתאימה פרטנית או קבוצתית, במטרה לרדת במשקל בצורה בריאה ולשמור על התוצאות לאורך זמן.

בהצלחה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו