טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי את הספר של אולגה רז . אני מכירה את עקרונות דיאטת הלחם וכו'... אני במשקל תקין. אני מאוד אוהבת פחממות. ברצוני להתחיל את הדיאטה של אולגה רז אבל לא כ"כ כדי לרדת אלא כדי לשמור,הירידה שאני מוכנה שתיהיה לי היא 2 קילו מקסימום. האם אני יכולה להחליף את הלחם בתחליפי לחם כמו פסטה? בלי להתחיל שבועיים של רק לחם כמו שמצוין בספר? זה יכול לשבש את תהליך הדיאטה? ד"א אני בת 15,הדיאטה יכולה לפגוע בי מבחינה בריאותית?
תודה :}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דיאטת שמירה - אין דבר כזה. שמירה על משקל זה אורח חיים כולל תזונה ולא מבצע לזמן מוגבל. ישנם עשרות גישות, מאות דיאטות, אלפי ספרים ומיליוני דיאטנים. לכל דיאטה, יתרונות וחסרונות, אבל מה שקובע זה מבחן התוצאה שאינו זהה אצל כל המרזים. אם את לא מעוניינת לרזות לא הייתי ממליץ להתעסק בדיאטות אלא להפנים את עקרונות התזונה הנכונה, ולא פחות חשוב, לבצע פעילות גופנית באופן קבוע. אענה על שאלותיך: 1. לא יקרה כלום אם תחליפי חלק מן הלחם בפסטה מלאה עוד מן ההתחלה. מדובר באותו הרכב תזונתי. 2. כאורח חיים יכולה הדיאטה לגרום חוסר סידן וויטמין B12, ואפילו ברזל ומתכות אחרות בגלל ריבוי חומצה פיטית שבסובין החיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים