לא מצליח להפטר מהצמיגים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליח להפטר מהצמיגים
    שי
    25/06/2009

שלום רב.
    אחרי שהבנתי כמה אני שמן, בחודשים האחרונים פצחתי בדיאטה כזו:
    בבוקר אני באמת לא רעב, ומעולם לא אכלתי ארוחות בוקר... לכן, גם הפעם אמשיך בהרגל האולי מגונה אך כלל לא מפריע הזה.

בצהריים, בסביבות 13:00, אני אוכל סלט (ללא רטבים), + כריך של לחמניית דגנים קלה עם סלט וגבינה צהובה לייט.

ב20:00 אני רוכב על אופניים (25 ק"מ, במהירות ממוצעת של 30 קמ"ש).

ב21:00 אני אוכל שניצל אחד / פרגית + סלט + חומוס.
    ב22:00 פרי: אבטיח / מלון / תפוח...

עד כה נראה שרמת הכושר שלי עולה והישלתי ממשקלי מספר קילוגרמים מספק. ניתן לראות שהירידה היא מתונה אך קיימת.

אני מצליח להקטין את מימדיי הבטן, החזה וכו'.... אך לצערי אינני מצליח להפטר מהצמיגים. מה עלי לעשות כדי להשיג את מטרתי? האם לשלב ספורט אחר? אולי תזונה אחרת?

אודה לפירוט.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליח להפטר מהצמיגים

הוספת תגובה

• ממבט ראשון

אהרון
    25/06/2009

אפשר לקבוע שהתזונה שלך זקוקה לשיפור.
    חסר מידע: גיל, גובה, משקל לפני התחלת ההרזיה והנוכחי, משך ההרזיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך. תשובות.

שי
    25/06/2009

השתמשתי לראשונה כרגע במחשבון הקולוריות.

נראה שביום אני צורך (בצורה גסה, אני מאמין שזה טיפה פחות אך בכל זאת הפרזתי בבחירה שלי כדי שהמספר יהיה מקסימלי) כ1300 קלוריות.

אני בן 22, 1.82 ולא יודע מה משקלי (אני לא שוקל את עצמי... פשוט רוצה להיראות ולהרגיש טוב, אני רואה התקדמות במראה :-) ). אני מניח שזה היה בסביבות ה120 ק"ג...

האם זו כמות גדולה מידי של קלוריות? או שאולי פחותה מידי?
    איך אני מעיף את הצמיגים האלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו כן, משך ההרזיה הוא כ-3 חודשים,

שי
    25/06/2009

והיד עוד נטויה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצמיגים יירדו גם יירדו

אהרון
    25/06/2009

אם ההערכה שלך נכונה, 120 ק"ג הם עודף משקל ניכר ואני בטוח שגם אחוז השומן בשמיים.
    אחרי הורדה של 35 ק"ג גם בעית הצמיגים תסתדר.
    אתה חייב להכריח את עצמך לאכול גם לפני 13:00 על מנת להחזיק את הקצב המטבולי גבוה.
    כמו כן כשעתיים לפני הרכיבה אכול ארוחה בעיקרה פחמימות מורכבות. הארוחה של 21:00 צריכה לכלול גם פחמימות. וותר על השניצל, פרגית זה בסדר (סלק את השומן).
    התפריט שלך צריך להיות 1700 קק"ל בשלב הזה.
    בנוסף לפעילות האירובית האפקטיבית הוסף גם תרגילי התנגדות של כל השרירים 2-4 פעמים בשבוע. זה חשוב מאוד לבלימת איבוד מסת השריר, תופעה בלתי נמנעת בהרזיה ניכרת או מזורזת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שי

ד''ר רוני חרמון
    26/06/2009

אין כל נתון פיזי עליך ולכן אין אפשרות ליעץ לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו