שאלה חשובה-העלאה קלורית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה-העלאה קלורית
    ספורטאית
    26/06/2009

היי
    אני ספורטאית שמתאמנת כ-5 פעמים בשבוע,ירדתי יותר מידיי במשקל כי כמות האימונים לעומת ההכנסה הקלורית היו נמוכות,אני צריכה לעלות 5 ק"ג.
    אני בת 21
    גובה 1.59
    מספר שאלות:
    1)איזה המלצות תוכל\ו לתת לי כדי לעלות בתפריט את מספר הקלוריות?
    2) באיזה טווח של זמן אני יוכל לעלות את ה-5 ק"ג? איך יהיה הכי נורמאלי ובריא לעלות אותם? קילו בשבוע או כמה?
    3) שיניתי את היוגורטים מ-0% ל 3% ואת הגבינות מ3% ל5%,הציעו לי לשלב בתפריט גם גלידות ודברים מתוקים (נגיד עוגיות קוראסון פעם בשבוע) האם זה בסדר?

אשמח לתשובות,תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה-העלאה קלורית

הוספת תגובה

• אכלי מאכלים עם צפיפות קלורית גבוהה,

minerva
    26/06/2009

אך בריאים.
    למשל- לא קוראסון (לעיתים רחוקות זה בסדר להתפנק).
    כדאי הרבה אגוזים, בוטנים, גרעינים ושקדים, טחינה, אבוקדו. תבלי את הסלט בנדיבות בשמן זית.
    אם מתחשק לך מתוק- אז עדיף חלווה או מרציפן או חמאת בוטנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לספורטאית

ד''ר רוני חרמון
    26/06/2009

אם את ספורטאית רצינית את חייבת לפנות ליעוץ מקצועי. בכול מקרה מתוקים זה רע. את צריכה לאכול אוכל שמורכב מ 40% פחמימות ו כנל חלבונים שומנים מעבר מ3% ל 5% זה לא משמעותי ולבסוף ירקות פירות והרבה מים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו