טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ! אני בת 14 גובהי 1.69\1.70 ומשקלי 50\51 . משקלי בסדר גמור ואני מרוצה ממנו , למרות שאשמח להוריד עוד שני קילו מפני שאני מתכוונת ללכת לסוכנות דוגמניות . יש לי כמה בעיות .. , הבעיה הראשונה היא שהגוף שלי לא ניראה כמו המישקל , והרגליים והישבן גדולים מאוד ! , החלק העליות של הגוף רזה והחלק התחתון גדול ורחב , מה אפשר לעשות בנוסף לספורט ? ועוד בעייה , המשקל שלי תלוי במה שאכלתי יום לפני , למשל אם יום לפני אכלתי הרבה אז כשאני יקום ואשקל יום למחורת אני אשקול 51 ו.. , אבל אם יום לפני אכלתי קצת אז יום למחורת אני אשקול 50 , מה אפשר לעשות ?? , אולי זה בגלל שירדתי לפני שנה בערך שישה קילוגרמים . ולמה הבטן שלי מתנפחת מאוד כשאני אוכלת משהו ? , ומה אפשר לעשות ? תודה מראש !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1.משקל הגוף של תקין לחלוטין ואינך צריכה לרדת במשקל. 2.זה שהחלק התחתון רחב יותר והתחתון צר לא קשור כלל וכלל ולמשקלך אלא למבנה הגוף שלך. גם אם תורידי עוד במשקל המצב לא ישתנה. את צריכה ללמוד לאהוב את עצמך ואת גופך. 3.המשקל לא יכול להיות על אותו המצב כל הזמן. אצל כל אחד ואחד המשקל לא מאוזן ויום אחד הוא יותר ויום אחד הוא פחות. אין לך מה להישקל כל יום כי זה סתם יטריד אותך-אין לך מה לדאוג את לא עולה במשקל. הנדנודים הללו במשקל קשורים למה שאכלת,לנוזלים שבגופך,לפעולות במעיים ולווסת. 4.הבטן שלך מתנפחת משום שאת רזה. ואצל אנשים רזים בעיקר רזים מאוד זה קורה. האוכל שאת אוכלת מובחן ישר לאחר האוכל בגלל שאת רזה וזה קורה להרבה אנשים כך שאין לך מה לדאוג.
בקיצור,את בסדר גמור :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל את רצה ואינך צריכה לרדת במשקל. מבנה הגוף שלך הוא תורשתי ובעזרת דיאטה לא תוכלי לשנות אותו. אין כל קשר לדיאטות הקודמות שלך והבטן מתנפחת אחרי האוכל כיוון שאוכל נכנס לקיבה זה טבעי
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד