עזרה בבקשה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה ..
    .....
    26/06/2009

שלום !
    אני בת 14 גובהי 1.69\1.70 ומשקלי 50\51 .
    משקלי בסדר גמור ואני מרוצה ממנו , למרות שאשמח להוריד עוד שני קילו מפני שאני מתכוונת ללכת לסוכנות דוגמניות .
    יש לי כמה בעיות .. , הבעיה הראשונה היא שהגוף שלי לא ניראה כמו המישקל , והרגליים והישבן גדולים מאוד ! , החלק העליות של הגוף רזה והחלק התחתון גדול ורחב , מה אפשר לעשות בנוסף לספורט ?
    ועוד בעייה , המשקל שלי תלוי במה שאכלתי יום לפני , למשל אם יום לפני אכלתי הרבה אז כשאני יקום ואשקל יום למחורת אני אשקול 51 ו.. , אבל אם יום לפני אכלתי קצת אז יום למחורת אני אשקול 50 , מה אפשר לעשות ?? , אולי זה בגלל שירדתי לפני שנה בערך שישה קילוגרמים .
    ולמה הבטן שלי מתנפחת מאוד כשאני אוכלת משהו ? , ומה אפשר לעשות ?
    תודה מראש !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה ..

הוספת תגובה

• היי :]

שר
    26/06/2009

1.משקל הגוף של תקין לחלוטין ואינך צריכה לרדת במשקל.
    2.זה שהחלק התחתון רחב יותר והתחתון צר לא קשור כלל וכלל ולמשקלך אלא למבנה הגוף שלך.
    גם אם תורידי עוד במשקל המצב לא ישתנה. את צריכה ללמוד לאהוב את עצמך ואת גופך.
    3.המשקל לא יכול להיות על אותו המצב כל הזמן. אצל כל אחד ואחד המשקל לא מאוזן ויום אחד הוא יותר ויום אחד הוא פחות. אין לך מה להישקל כל יום כי זה סתם יטריד אותך-אין לך מה לדאוג את לא עולה במשקל. הנדנודים הללו במשקל קשורים למה שאכלת,לנוזלים שבגופך,לפעולות במעיים ולווסת.
    4.הבטן שלך מתנפחת משום שאת רזה. ואצל אנשים רזים בעיקר רזים מאוד זה קורה. האוכל שאת אוכלת מובחן ישר לאחר האוכל בגלל שאת רזה וזה קורה להרבה אנשים כך שאין לך מה לדאוג.

בקיצור,את בסדר גמור :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אני

ד''ר רוני חרמון
    28/06/2009

קודם כל את רצה ואינך צריכה לרדת במשקל. מבנה הגוף שלך הוא תורשתי ובעזרת דיאטה לא תוכלי לשנות אותו. אין כל קשר לדיאטות הקודמות שלך והבטן מתנפחת אחרי האוכל כיוון שאוכל נכנס לקיבה זה טבעי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו