קפה לצורך עירנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפה לצורך עירנות
    אורי
    28/06/2009

שלום,
    אני בן 23 וסובל מספר שנים מעייפות כרונית.
    לאחר שלא נמצא גורם רפואי לבעייתי קיבלתי את הרעיון לשתות קפה כדי להעלות את העירנות שלי.

מה שאני רוצה לדעת זה אם יש כזה דבר כמות מסוכנת של קפה? כי אני צריך כמויות מאוד גדולות בבת אחת כדי להרגיש את האפקט שלו.

למשל אני צרכתי 4 כפיות (עמוסות עד הסוף) של נס קפה טהור בבת אחת כדי להרגיש רק קצת יותר עירני. האם זאת נחשבת כמות מסוכנת? והאם אני יכול אפילו לקחת יותר מזה בלי ששום דבר רע יקרה לי?

תודה!
    אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפה לצורך עירנות

הוספת תגובה

• הי אורי

ד''ר רוני חרמון
    01/07/2009

קופאין בריכוז של 2 מ"ג מעוררכמות גדולה מכך היא סם מרדים. ואכן יש הרבה סכנות בקפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 מ"ג?

אורי
    01/07/2009

אתה בטוח שאתה לא מתכוון 2 גרם?
    מכיוון שכוס קפה רגיל מכיל בסביבות 100 מ"ג קפאין, 2 זה כלום. רק רציתי לוודא.

תודה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא 2 מ"ג, גם לא 2 גר.

אהרון
    01/07/2009

הרעלת קפאין היא תסמונת רפואית משמעותית, שעשויה לחקות מספר בעיות רפואיות או נפשיות ואף להחמירן. בני אדם שונים נבדלים ברגישות שלהם לקפאין. הרעלת קפאין מוגדרת לאחר צריכה יומית העולה על 250 מ''ג".

כמות קפאין במוצרים

המוצר כמות תכולת קפאין במ"ג
    אספרסו כפול 50 מ"ל 100
    נמס כוס 70
    תה ירוק כוס 30
    דיאט קולה פחית 47
    שוקולד מריר 30 גר' 30

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה על תגובה מאחד הד"ר!

אורי
    05/07/2009

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו