טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בן 23 וסובל מספר שנים מעייפות כרונית. לאחר שלא נמצא גורם רפואי לבעייתי קיבלתי את הרעיון לשתות קפה כדי להעלות את העירנות שלי.
מה שאני רוצה לדעת זה אם יש כזה דבר כמות מסוכנת של קפה? כי אני צריך כמויות מאוד גדולות בבת אחת כדי להרגיש את האפקט שלו.
למשל אני צרכתי 4 כפיות (עמוסות עד הסוף) של נס קפה טהור בבת אחת כדי להרגיש רק קצת יותר עירני. האם זאת נחשבת כמות מסוכנת? והאם אני יכול אפילו לקחת יותר מזה בלי ששום דבר רע יקרה לי?
תודה! אורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הרעלת קפאין היא תסמונת רפואית משמעותית, שעשויה לחקות מספר בעיות רפואיות או נפשיות ואף להחמירן. בני אדם שונים נבדלים ברגישות שלהם לקפאין. הרעלת קפאין מוגדרת לאחר צריכה יומית העולה על 250 מ''ג".
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד