ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    שני
    29/06/2009

שלום גובהי 1.64 משקלי 62 מלאה מאוד, כבר שלושה שבועות אני לא יורדת כעת אני בשינוי בתזונה ,אני שותה 3-4 ליטרים ביום , לא עוסקת בפעילות גופנית בשל מגבלות רפואיות. האם יכול להיות שאשאר במשקל הזה ולא ארד ? "מקשטים" את גופי צמיגים עגלגלים וירכיים עבות ומרופדות . אני אוכלת גלוצרנה בפחית וסלט ירקות לאורך כל היום, לעתים גם ביצה, ולעתים פרוסת לחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• לא ככה מרזים.

אהרון
    29/06/2009

את צריכה תזונה נורמלית מאוזנת ומגוונת מותאמת אישית תוך התחשבות בהעדר פעילות גופנית.
    תת-תזונה (זה המצב אצלך) אינו הפתרון.
    אינני יודע את גילך, אבל על סמך הנתונים שמסרת, אני מכיר רבות שהיו מוכנות להתחלף איתך. (למעט הבעיה הרפואית)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהרן

שני
    30/06/2009

תודה על המחמאה שלך, אך אני נמצאת בבעיה גדולה , אולי משקלי לא מראה זאת, אך הנתוניים מראים זאת שבעתיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שני

ד''ר רוני חרמון
    01/07/2009

קודם כל אינך שמנה. דיאטה צריך לעשות בריא ונכון. בשביל לרדת במשקל צריך קודם כל לאכול. ממליץ לך לקבל יעוץ מתאים ולעשות זאות עם אורך רוח ודבקות במטרה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו