ירידה באחוזי השומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה באחוזי השומן
    אסף אברהם
    01/07/2009

שלום לכולם זו פעם ראשונה שלי פה בפורום ורציתי לשאול איך אני יכול לרדת באחוזי השומן שלי שהם בערך 27 אחוזי שומן ואני מטר 79 שוקל 77 קילו אבל הבעיה שלי שאני לא רוצה לרדת במשקל אלא רק באחוזי שומן אז השאלה שלי זה האם אני צריך להוסיף לאימון האירובי שלי גם אימון כח כלומר משקולות ואיפה אני יכול למצוא תפריט תזונה שבו אוכל לרדת באחוזי השומן שלי ולא במשקל
    וגם יש לי בעיה קצת של עצירות ורעב מוגבר לפעמים.
    אם מישהו יכול לעזור לי אז תבורכו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה באחוזי השומן

הוספת תגובה

• אין ירידה באחוז שומן תוך שמירת משקל

אהרון
    01/07/2009

קודם אתה צריך לרזות על ידי פעילות אירובית יומית עם הפחתה מתונה בהיקף הקלורי של התפריט.
    לשם בלימת איבוד מסת השריר עליך לבצע גם תרגילי התנגדות אפקטיביים 2-4 פעמים בשבוע.
    אחרי שתגיע לאחוז השומן הרצוי תוך הרזיה, יש לחזור בהדרגה להיקף הקלורי של התפריט הנוכחי ולהגביר ככל האפשר את הפעילות האנאירובית. בצורה הזאת, העודף הקלורי מעל ה-BMR + תפקוד שיגרתי, יילך ברובו להגדלת מסת השריר תוך חזרה למשקל הנוכחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך אהרון עזרת לי

אסף אברהם
    01/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו