טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם זו פעם ראשונה שלי פה בפורום ורציתי לשאול איך אני יכול לרדת באחוזי השומן שלי שהם בערך 27 אחוזי שומן ואני מטר 79 שוקל 77 קילו אבל הבעיה שלי שאני לא רוצה לרדת במשקל אלא רק באחוזי שומן אז השאלה שלי זה האם אני צריך להוסיף לאימון האירובי שלי גם אימון כח כלומר משקולות ואיפה אני יכול למצוא תפריט תזונה שבו אוכל לרדת באחוזי השומן שלי ולא במשקל וגם יש לי בעיה קצת של עצירות ורעב מוגבר לפעמים. אם מישהו יכול לעזור לי אז תבורכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם אתה צריך לרזות על ידי פעילות אירובית יומית עם הפחתה מתונה בהיקף הקלורי של התפריט. לשם בלימת איבוד מסת השריר עליך לבצע גם תרגילי התנגדות אפקטיביים 2-4 פעמים בשבוע. אחרי שתגיע לאחוז השומן הרצוי תוך הרזיה, יש לחזור בהדרגה להיקף הקלורי של התפריט הנוכחי ולהגביר ככל האפשר את הפעילות האנאירובית. בצורה הזאת, העודף הקלורי מעל ה-BMR + תפקוד שיגרתי, יילך ברובו להגדלת מסת השריר תוך חזרה למשקל הנוכחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד