טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
התחלתי בדיאטה ואימון כושר לפני חודשיים,אבל הבנתי שאני אוכל פחות ממה שאני צריך. אני אוכל ארוחת בוקר, א. ביניים, א. צהריים, א. ביניים וארוחת ערב. לא הרעבתי את עצמי ולא הרגשתי כל רעב אבל לאחר בדיקה של מספר הקלוריות הבנתי שאני צורך בין 800 ל 1000 קלוריות ביום.
מה עלי לעשות ואיך להתחיל לאכול נורמלי. אני מתכוון - האם יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות בדלל שאני מתאמן ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לאדם עם הנתונים שלך שמתאמן, לא פחות מ-1500 קק"ל. אם קצב ההרזיה (הבריא) בהקף קלורי זה אינו מספק אותך הגבר את הפעילות האירובית. אתה בטוח שספרת טוב? אם כן צריך להעשיר את התפריט. אוכל להציע לך שיפורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מאוד אשמח לקבל שיפורים,מכיוון שאני עסוק כל היום בספירת קלוריות. התפריט שלי הוא :
ארוחת בוקר - קורנפלקס עם חלב דל שומן =====במקום קורנפלקס - שיבולת שועל. גם פילפל אדום. אפשר לגוון בלחם מלא עם גבינה עד 5% ארוחת ביניים - יוגורט %0 עם פרי === 2 יוגורט\ 1 גביע קוטג' 3%
ארוחת צהריים - חזה עוף 150 גרם עם חצי כוס אורז מבושל וירקות ===חזה עוף 200 גר\פרגית ללא שומן\דג טרי צלוי אורז מלא סלט גדול עם כפית שמן
ארוחת ביניים - יוגורט %0 עם פרי === גם פרוסת לחם מלא , אפשר להוסיף ביצה קשה ארוחת ערב - סנדביץ קטן עם טחינה וסלט ירקות =====לגוון בקופסת סרדינים, אפשר עוד פרי (רצוי שהפירות יהיו מגוונים במשך היום) האם זה קצת מידי ? ===הדגש צריך להיות על פעילות אירובית. עקוב שבועית אחרי המשקל ושנה את הכמויות בהתאם. לא לרזות יותר מקילו לשבוע, רצוי פחות, כי אחרת תאבד שריר. אני מתאמן לרוב בין ארוחת ביניים לארוחת ערב ואני שותה כל יום מיץ ירקות טרי (שאני מכין) ===בסדר גמור
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד