קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלוריות
    אלינה
    25/08/2007

אני תכננת ללכת למסעדה בקרוב לחגוג יום הולדת ומהתפריט כבר מראש בחרתי שאוכל סלט שכולל:
    גבינת חלומי, פלפלים קלויים, עגבניות מיובשות וצנוברים על מצע סלט ירוק
    אני לא יכולה לתאר בדיוק את הגודל שלו, אך בערך, פחות או יותר, כמה קלוריות יכלול סלט כזה בתוספת הלחם שהמסעדה מגישה(אני לא אשתמש ברטבים שהמסעדה מגישה יחד עם הסלט)?!(סלט ממוצע במסעדה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלוריות

הוספת תגובה

• סלט חלומי

ד''ר רוני חרמון
    26/08/2007

קשה לקבוע במדוייק את כמות הקלוריות בסלט שתארת אבל ללא היסוס אומר שהסלט הינו רב קלורי ומשתווה למנה רגילה וגדולה.
    גבינה חלומי הינה גבינה שמנה ואם היא מטוגנת היא כמו צ'יפס מטוגן, מאוד משמין. גם צנוברים אינם מרזים במיוחד.
    כך שאני מעריך מנה כזו של סלט עם הלחם כ- 500 קלוריות סה"כ אם את תאכלי במשך היום עוד 500 קלוריות מצב לאותו יום מבחינת צריכת קלוריות תהייה טובה. תוסיפי שעת הליכה והכול יהיה בסדר. שיהיה במזל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אלינה
    26/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנות

אלינה
    27/08/2007

כדי שאוכל לבנות לעצמי תפריט מסודר לשאר היום, כמה מנות פחממות וכמה מנות חלבונים לבערך אתה משאר שיש במנה הזאת?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנות

ד''ר רוני חרמון
    28/08/2007

מנות חלבון או מנות פחמימה הן דבר שרירותי שנקבע ע"י מטפלים שונים. הרכב האוכל שלך צריך להיות אם חלבונים ופחמימות הן 100% שלך שליש צריך להיות חלבון ושני שליש פחמימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו